durumum yok diyosun çin malı motosikletlere bisiklet gibi diyosun hem apache alıyosun hem kask ve mont alcak param yok diyorsun ve çin malı motosikletleri kötülüyorsun neyin kafadasın kardeşim sen
Önceki konunuzdan alıntı.
Aynısını bende düşündüm şimdi. Zaten tvs almışsınız ne kadar gerekli böyle bi konu herkesin bu markalar hakkında az çok fikri var zaten ve sürekli tartışılıyor. Ve eminim o bisiklet gibi dediğiniz markaların aralarında sizin motoru her türlü ezicek modeller var

(Eğer işi bu boyuta getirmeyi düşünüyosanız diye söyledim, Onun dışında en güzel motor tabiki sahip olduğumuz. ) Ha sizinkinin bi artısı var basen bölgelerine faydalıymış diye duydum titreşimden dolayı forma sokuyomuş

sadece duyum ben tecrübe etmedim belirteyim.:queen:
Edit : kanuniyle mondial bir nevze ama salcono dur arora dır yuki dir küba dır kekoların krediyle alıp bindiği görüntü kirliliği olan motosikletlerdir 90 model honda al 2013 model kuba dan daha iyidir bu mesajı gördüm ve dedimki . Ne diyo lan bu keko!! Yada keke neyse

Amacınızı belli ettiniz yani bu mesajla. Bide sizden duysak amaç ne kardeşim ? neyin kafasını yaşıyosun bu mesajları yazarken. Niyeyse acayip sinirlendim şimdi ama neyse ebni ilgilendiren bi durum yok kib by .s.s.s :rendeer: