Taktığı kask hayatını kurtardı

00033371.jpg
kGUNCEL-1u1ws0po2qbx5nevt6afmrzyh8jkgc3i49l.jpg

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Motosiklet ile bir otomobilin karıştığı kazada yaralan motosiklet sürücüsünün hayatını kullandığı kask kurtardı.Eyip Subaşı yönetimindeki 09 ES 205 plakalı otomobile Batı Gazi Bulvarı’ndan Ramazan Paşa Camisi istikametine seyir halinde olan Mesut Avşar’ın kullandığı 09 BB 885 plakalı motosiklet çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle aracından fırlayan motosiklet sürücüsü, asfalt zemine çakıldı. Aldığı darbeler ve çarpmanın etkisiyle bir süre şok geçiren ve bilincini kaybeden Mesut Avşar’a, işyeri arkadaşları yardım etti.

kask belkide bi hayat kurtardı...

walla daha dun kaza yptm motorla köpeğe carptm. allahtan mont vardı yoksa kollarım gtmsti kask yere degmemiş bile. bi tek acık olan yerim ellerimdi onlar sıyrıldı bide eldiveni taksaydım yara almamıs olcaktım. neyse olcagın önüne gecilmez..

Tedbiri elden birakma ,olacak olan birak olsun.

Kasksiz motosiklet sogansiz kuru fasulye gibidir.

Kask elbette hayat kurtarıyor ilginç olan bunu haber değeri bulması.
Kasksız motosiklet sürülmesine o kadar alışmışız ki kask takılması ve hayat kurtarması haber değeri taşıyor.

Felaket tellalı oldun usta bütün kaza haberlerini siteye aktarıyosun valla

ummadık anda kaza yapabilirsiniz. Bela geliyorum demez. her an her saniye hazırlıklı olmak lazım.

Eğer haberde dediği gibi çakıldısa kask arkadaşın hayatını kurtarmasında çok etkilidir:cat:

Kask takılmadan motor nasıl kullanılır ben bir türlü beceremedim.:pTakmayınca kendimi garip hissediyorum.:cherry:

Kask cok ama cok önemli arkadaşlar ; Hala kollarında gezenler var aramızda..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kolu kafasından değerli olan arkadaşlar da var acaba kolsuzmu yaşamayı tercih
ederler kafasızmı ölmeyi . ..

Açil şifalar arkadaşa,
Bir arkadaşımızın imzasındamı okudum,sitenin bir yerindemi hatırlamıyorum çok hoşuma giden bir söz vardı "Koruyacak beynin varsa kask tat" kısa uzun mesafe demeden ihmal etmemeli kaskı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar