Taksitle motosiklet nasıl alınır ?

1 aya kadar taksitle sıfır motosiklet alacam ama şimdiye kadar ne bankayla nede taksitle falan işim oldu.herşeyimi peşin aldım.ama motosiklete para çıkışmıyor.babama söyledim benim kartı veririm dedi.ama kafama takılan marketten alışveriş yapıyomuş gibi motosiklet mağazasından da mı öyle alışveriş yapıyoruz.kartı verip çekiyor sonra hayırlı olsun mu diyor yada bankadan kredi çekip mağazaya ödeyip taksiti bankaya mı ödüyoruz nasıl oluyor anlatırsanız memnun olurum...

1 aya kadar taksitle sıfır motosiklet alacam ama şimdiye kadar ne bankayla nede taksitle falan işim oldu.herşeyimi peşin aldım.ama motosiklete para çıkışmıyor.babama söyledim benim kartı veririm dedi.ama kafama takılan marketten alışveriş yapıyomuş gibi motosiklet mağazasından da mı öyle alışveriş yapıyoruz.kartı verip çekiyor sonra hayırlı olsun mu diyor nasıl olur anlatırsanız memnun olurum...

burası için babanın da orada bulunması gerekiyor tabiki...
istersen elindeki nakiti verir geri kalanını taksitlendirirsin..daha kısa süre yada daha küçük taksitlerle ödersin....

burası için babanın da orada bulunması gerekiyor tabiki...
istersen elindeki nakiti verir geri kalanını taksitlendirirsin..daha kısa süre yada daha küçük taksitlerle ödersin....

biriktirdiğim nakit parayla koruma alacam keşke dediğin gibi yastık altında olsada küçük taksitlerle ödesek...

Daha ne cevabı kardeşim? Kredi kartı ile gidin isterseniz 150bin liralık daireyi bile 2 dakikada alırsınız. Tabi babanın kredi kartının limiti önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar