bandit geçmiş olsun hocam...orada olsaydım elimden bişey gelirdi...onlarla aynı dili çok konuştum....kavgayada prim vermem...konuşarakda bazen çözülemiyor...ya sen boyun eğeceksin ya o diz çökecek...medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...ben pek boyun eğmem...kendini nasıl kurtardın orayı yazmamışsın...tanıdığın tiplerse veya gittiğinde aynı tip oradaysa koordinat bildir pmden...
senin için eline kocaman bir (pankart şeklinde) "özür dilerim" kağıdı tutuşturup fotosunu çeker siteyede yüklerim...böyle şeyler için başımı belaya sokmam genelde ama motorcu kardeşlerime yanlış yapıldığında tahammül edemem...
en son tophanede bir arkadaşımıza otopark yüzünden eşinin yanında hır çıkarmışlar...ertesi gün damladım...tek tek konuştum değnekcilerle...ama bi olay çıkmadı diye ısrar ettiler...
Not...Ne ağır abiyim...nede Polat Alemdar izlemişim...
Değnekci dediğiniz adamların bir lideri olur sahibi olur...bağlı olduğu gruplar vardır...ağababalarını tanırsan problem olmaz...Kürt değilim ama Diyarbakır Silvanda (1985 lerde)biriyle kanka olmuştum...çocuktuk tabi o dönemler...nerden bileyim adamın Aşiret Liderinin oğlu olduğunu...sadece İstanbulda 2000 tane adamı var arkadaşımız oldu zamanında ben gidip ensesine vuruyorum...
şimdi diyeceksinizki atma lan Hıdır...2.000 adamı nerde gördün...Bir Diyarbakırlılar gecesine gittim...bizim arkadaşın elini 2000 kişilik spor salonunun genci yaşlısı hepsi öptü...bende yanındayım...benimde elimi öpüyorlardı kendimi zor kurtardım valla...ağamızdır boku bile gıymatlıdır ambiansı yani...insan aklını kaybeder yahu...bu ne bağlılık...biz bir hanıma söz geçiremiyoruz herif 14000 kişinin herşeyi...ana kraliçe gibi valla...:queen: