Taksimdeki motosiklet deynekcileri

Merhaba arkadaslar.
basima gelen olay gecen pazar taksimdeydi. Arkadaslarimla bulusma icin takdime motorla gittim . pekte hoslanmam esasinda taksime motorla gitmekten ama yoldaki tirafigi gorun ce vay be dedim. dolmula bile 2 saatten once gelemezdim dedim kendi kendime. Neyse, gece eve donercem motoru kitledigim yerden aliyorum bir adam basima dikildi. basladi bagirip cagirmaya. yok efendim ben motoru buraya nasil kitlermisim. Heralde kitli olamsa alip bi yere goturecekti. Ben anlamadim, bi esnaf falan zannettim once . O caza baslayinca bende basladim nihaventten. halbuki motorun yer iyi
o kadarda dikkat ederim.dedim valla kusura bakmayin ben parkederken gelseniz analsirdik. ama adam para istemiyo yanlis anlamayin, ickili .sonra bir kisi oldu 10 kisi. ama geri kaalan 9 u benden degil. adamdan yana.neredeyse dovecekler beni. yerimizde carsinin gobegi bi kiside cikip cuneyt abilik yapmiyo. biz pacayi kurtaardik adamdan. Ama siz siz olun o serefsizlere para kaptirmayin arkadaslar . o adamlar sizden aldiklari paralarla ev mev gecindirmiyor. karilarina dayak atip parayida .... yerlerde yiyiyorar.Canınızı sıkacak bisi olursada hep beraber cikartma yapariz. birlik oldugumuzu unutmayın
selamlar

Geçmiş olsun dostum.Etraf eşkiya kaynıyo.

Ben de cuma günü sinir bozucu bir olay yaşadım.
İş yerinin önü kimliği belirsiz bi amca tarafından otopark olmuş.Neyse buna bişey demiyorum.Geldim bizim binanın önüne tam apartmanın girişine kenara koydum.Aradan 3 saat geçti markete gitmek için çıktım bi baktım motor koyduğum yerde değil.Bi baktım motoru alıp başka köşeye koymuşlar.Gidonda kilitliydi.Adamlar heralde sürükleye sürükleye çektiler motoru.Buldum adamı yav dedim ne biçim iş yapıyosunuz siz oyuncak mı çekip götürüyorsunuz motoru.Bi sorun varsa gelin bana söyleyin ben çekerim motoru.Arabaları da böyle çekiyomusunuz dedim.Adamlar aval aval bakıyor suratıma.Böyle yani öküz öküz öküz bunlar.

Falla ben o kadar gittim hiç başıma böyle bir olay gelmedi. Ama ben hep gittigim barın önüne park ediyorum, başka yere park etmem zaten.

Ha bide böyle başına adamlar toplanmaya başladığı zaman anlaki dayak yeme olayına geleccek durum. Hemen kaç veya telefon çaldı gibi açıp polisi ara. taximde zaten sabaha kadar polis devriye geziyor. Aman dikkat et.

Taksim meydanında 2 tanesini ipe asacaksın...
Ondan sonra bak bakalım , birdaha yapıyolar mı!:pr:

insanlar korkutarak adam edilmez, bole taksimde surada burada sallandırmakla da hiç bişey olmaz onlardan daha buyuk cahilliktir bu. öğretmek anlatmak lazım. anlamayana da tahamul edeceksin.

İnsanlığın yetmediği yerlerde doğa kanunları geçerlidir.

Bu durumu , kangren olmuş bir bacak gibi görebiliriz...
Yapılan tüm tedavilere cevap vermeyen ayak ; en sonunda kesilip atılır!

İnsanlığın yetmediği yerlerde doğa kanunları geçerlidir.

Bu durumu , kangren olmuş bir bacak gibi görebiliriz...
Yapılan tüm tedavilere cevap vermeyen ayak ; en sonunda kesilip atılır!

insanlar medeniyeti, doğa kanunlarıyla değil kendi kanunlarıyla yaşayabilmek için kurdular. hayvanlar doğa kanunlarıyla yaşar insanlar için farklıdır. sen hangi grupta yer almak istediğine kendin karar ver

insanlar medeniyeti, doğa kanunlarıyla değil kendi kanunlarıyla yaşayabilmek için kurdular. hayvanlar doğa kanunlarıyla yaşar insanlar için farklıdır. sen hangi grupta yer almak istediğine kendin karar ver

uuuuwww..

kavgada söylenmeeezz :queen:

vur! vur! vur!

kardeşim memleket kalmış hırsızın kapkaççının eline
nerde bu devlet
nerde bu polis

polis kardeşlerim o motorların üzerinde karıya kıza caka satıp millete posta koyacağınıza işinizi yapın da verdiğimiz vergilerle aldığınız maaşın hakkını verin

viper_1 sana katılıyorum.bazı insanlar ancak kaba kuvvetten anlarlar.çünkü onlarda işlerini kaba kuvvetle yürütüyorlar.tabi bu dediğim yanlış anlaşılmasın en ufak bişeyde kafa göz kırmayı bende tasvip etmiyorum.efendiliği,hoş görüyü her zaman ön planda tutacaksın.önce güzellikle anlatacaksın anlamayana dalacaksın,pardon bidaha anlatacaksın :cherry:

abicim sakın dışarıya motor bırakmayın... belediyenin güzel güzel park yerleri var... adamlarla 2-3 sefer muhabbetim oldu... her gidişimde kulubenin yanına parkettiriyorlar... full dolu olsa bile... 3-5 ytl hesabı güdüp te dışarıya bırakmayın... yoksam başınıza böyle olaylar gelir...

dediğin doğru insan gibi yaşayan insana zaten lafımız yok bizim lafımız insan olup ta doğa kanunuyla yaşayan insan sıfatlı hayvanlara

Yav bizim milleti anliyamiyorum. Bir yandan: "Ataturk, Cumhuriyet, Adalet" diye bagriyor obur yandan kendi yasasini yazmaya calisiyor. Tamam abi, 1923den bu yana kadar gecmisimizi silelim, Cumhuriyeti ve adalet sistemimizi ibtal edelim ve anarsiye donelim.

Bundan sonra Cumhuriyet, mumhuriyet yok! Herkez kendine tamami?!

Türkiye'de efendilik-mefendilik hikaye arkadaşlar, gemisini yürüten kaptan (bkz. başbakanımız)
Gidelim topluca Taksim'e, dayılanan bi tip olursa indirelim aşağı, arkasından gelenleri de indirelim...en azından motorcuyla uğraşılmayacağını öğrenirler...

yaww arkadaşlar..
geçim dünyası yapmayın ama..
siz..bizz..onlar olmazsa nereden bulacaklar içki ..şarap parası..
negadar çimrisiniz inanamıyorum size..
tabii motorya istediğin yere park et..yok yaaaa..
belki adam o direğin altında uyuyo niye rahatsız edesinki..
yakında yürüyen insanlardan da ayakbastı parası alıcaz..

bu arada abi bir milyonun varmı versene...
:cherry: :) :cyclopsan

Polisin müdahale edemediği olaylara vatandaşın mü
dahalesi çoğalırsa ozaman Abd gibi olur adam meydanda hak arıyor protesto ediyor yakapaça götürüyorsunda tinerciye değnekçiyemi gücün yetmiyor? arkadaş bende sustalı taşıyorum her daim alesta ulan bir motorcu arkadaşıma herhangi birdurum olur sa zaten bu fuzuli istanbul işgalcilerini sevmiyorum ­, vallahi polis molis hikaye icra celse ve infaz benden hele birde bir bayan motorcuya birşey olur da rastlarsam oralarda yapacaklarımı hiç kimse düşünemez bile.

Ben ; hayvanlara da insan muamelesi yaparım...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değnekçilere asla tahammül gösteremem.Hiç kavgacı bir yapım yoktur.Son derece barışçıl, insan canlısı biriyimdir ama haksızlık, insanların beni aptal yerine koymaya çalışması beni çıldırtıyor kardeşlerim.Her ne kadar şiddeti tasvip etmesem de karşımda vahşi bir hayvan varsa kırbaçta görüyorum çözümü.Teksastan beter, kanunsuz bir şehirde yaşıyoruz.Polis bizi korumada ne denli başarılı tartışılır.
Diğer yandan değnekçilik müessesesi (!) insanların tepki göstermemesi sebebiyle şehrimizde hasıl oldu.Suç, müsamaha var olduğu sürece sürer ve büyür.Laftan anlamayan öküzlere laf anlatmaya çalışarak durumu düzeltemeyiz gibime geliyor (keşke aksine inanabiliyor olsaydım).Her nerede bir motorcu kardeşimi bir öküzle karşı karşıya görürsem yanındayım.

geçmiş olsun eli ayağı tutuyor gitsin çalışsın pis herifler uyuz olurum böyle tiplere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar