- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar 21 yaşında öğrenci gayet mülayim bi insanım gerçi sinirlendiğim zamanlar hariç, bundan yaklasık 2 yada 3 ay once motorumu aldım ehlıyetımı alana kadar da bekledım yaklasık bı ıkı haftadır beşiktaşta yaşayan bi insan olarak motorumu surmeye çalışıyorum.Sürmeye çalışıyorum çünkü taksiciler sağolsun bi haftada yaklaşık beş yada altı kez kaza tehlikesi atlattım.Birinde nerdeyse yere düşüdom yarısı özür dileyerek geçiştirmeye çalıştı bazılarıda yaptıklarının bile farkında olmadan ne yaptımki dedi, motoru alma nedenlerimin en önemlilierinden birisini oluşturan anlam veremediğim belediye otobüsü şoförleriyle tartışmak olduğunuda düşününce yanlış mı yaptımda aldım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Kask takmayı eksık etmeden korumalıklı kıyafetler giymeden binmeyi ihmal etmiyorum hatta çok ii sürdüğümü düşünmediğim için 50 yi 60 geçmeyi bile düşünmüyorum ama ya birileri taksicilere trafikte araç nasıl kullanılmalı eğitim vermeli yada bizim gibi trafike takılıp kalmak istemeyen insanların motorları elinden alınmalı çünkü can güvenliğimin tehlikede olduğunu ciddi anlamda düşünüyorum. Ki şunuda düşünmeden edemiyorum ya bi gün kafam bi şeye feci bozuksa ve herhangi bi taksi yine benim can güvenliğimi tehlikeye düşürücü bi harekette bulunursa kendimi ciddi bi şekilde kavga etme eğiliminden nası koruyacağım neyse çok konuştum galiba sadece sizlerle paylaşmak istedim