Arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Yaya yolundan karşıya geçerken, mutlaka taksiyi görmüş olması lazım. Ama yaya'ya yeşil yanıyor diye umursamadı sanırım, taksi'de yolda yaya yok diye durmadı. Olayın gelişmesi böyle olduğunu tahmin edebiliyorum. Eğer trafik lambalarında kamera olsaydı bu olay gelişmezdi , Benim en çok sıkıntı çektiğim olay ise, Taksi dolmuş yada sivil araç farketmiyor, Aynasına bakmadan ,yola çıkan ve hatta çalınan kornalara bile aldırış etmeden , U dönüşü yapan sürücüler . Bunlar yüzünden iki defa kaza yaptım ikincisi durmadı bile dönüşünü tamamladı ve kaçtı. Bunlara ne demeli. Motor kullanıyorsak eğer bilhassa şehir içinde daha dikkatli olmamız lazım bütün bunlardan ders almayı bilmemiz lazım. Ne derler kötü söz sahibinindir. Motoru zevk aldığımız için kullanıyoruz bu zevki hüsrana dönüştürmek yine bizim elimizde , bazı elde olmayan sebeplerden dolayı kaza geliyorum demiyor , ama ayrıntılar kaideyi bozmasın. Ülkemizde gereğinden fazla taksi var bir durağa bağlı olsada ''DALYAN'' yapan yani durakta beklemeden yoldan müşteri toplayan taksilerimiz çoğunlukta . vatandaşlamızda 50 metre ilerdeki taksi durağına gitmeyip önünden geçecek taksiyi beklemekte ve DALYAN cılara prim vermekteyiz . bu yüzden yaşanan olaylar devam etmeye, devam edecektir . ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun ve evimize acı habar gönderilmesin.