geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa acil şifalar dilerim.
arkadaşlar zaten traviği karıştıran taksiciler ve dolmuşlar bence...::yanliss:...
buyuk gecmış olsun.bu motoru kullanıpta taksilerden cekmıyen varmı.kesınlıkle yok.
şu şöför milletinin çoğu cahil,iğreniyorum böyle insanlardan yaşamaları bile hata adilerin
acil şifalar..
bu gün görmemiş mahlukatları durağa bağlıycaksın. sadece telefonla çağırcaklar. hem trafik rahatlıyacak hemde biz rahatliyacaz. kelle koltukta gidiyoruz resmen.
arkadaşlar zaten traviği karıştıran taksiciler ve dolmuşlar bence...::yanliss:...
of yaaa çok kötü umarım arkadaşın sağlık durumu iyidir
SEVERMİSİN SABAHAMI bırakırsın ne diyim gene taksici
BEnim birkaç fikrim var:
1- Sallandıralım iki tanesini Taksim'de, bak bir daha yapıyorlar mı?
2- Gaz odalarına atalım
3- Sabun yapalım bunlardan
4- Yol kesip taksicilere karşı linç girişiminde bulunalım
5- Durağa bağlamakla olmaz, telefonlarını da keselim ki hiç müşteri bulamasınlar...
Biraz mantıklı olun lütfen yahu... Yaya geçidinden geçen motorcu da sütten çıkmış ak kaşık değil yani... Biz nasıl bir linç kültürünün çocuklarıyız anlamadım... Evet taksici kusurlu ama %100 değil... kimse kusura bakmasın...
Vur abalıya mantığından vazgeçip biraz daha geniş düşünün, geniş görün... Kaldırımdan giden, yaya geçidinden geçen motorcu USTA, çarpan kasap, cellat...
Asıl bu mantığı söver misin sabah mı bırakırsın...
6- Sövmeyip sabah bırakalım
Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun.
Fz6 pert olmuş şasi kırılmış, gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza.
Kaza Kızıltoprak ışıklarda olmuş, daha öncede aynı yerde kaza yapan arkadaşlar olmuştu.
Bazı arkadaşlarda o ışıklardan karşıya yaya yolundan motosiklet ile geçiyorlar. Bu da kazaya davetiye çıkartıyor lütfen dikkatli olalım. Her ne kadar trafikde bazı avantajlarımız olsa bile motosikletlilerde trafik kurallarına uymalı. O aradan karşıya geçilmez.
İstanbul trafiğinde ışıklara çoğu kişi dikkat etmiyor. 20-30 sn beklememek için insanların hayatını hiçe sayabiliyorlar. Çok yazık.