teşekkürler.yapılması gereken şeyler zaten bunlartebrik ediyorum senin bilinçli bir başlama umarım böyle devam edersin.
evet mont çok iyi oturdu üzerime. XS bedenmont süper görünüyor . hepside hayırlı olsunbirde fiyatları yazsaydın güzel olurdu
![]()
eee motor nerdeee???:mrgreen: hayırlı olsun takımlar inşallah en kısa zamanda da motoruna kavuşursun şimdiden kazassız belasız sürüşler..
amin.kaparoyu verdik bekliyoruz cbr'ımızıale:
teşekkürler.böyle daha heyezanlı oluyorhayırlı olsun en doğrusunu yapıyosun bende öyle yapmıştım![]()
eyv. kardeşim.Meydandayım demirkapı caddesiTakımlar hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız eskitin...
Bu arada, Bayrampaşa'nın neresindensiniz?
evet ilk motorum olacak. 0 olmasını istiyorumsıfır '11 modelmi alıyorsun acaba? baya değişik olmuş eskı kasalara göre bende 07 modeli kullanmıştım yenisi daha kaslı .. hayırlısı olsun tekrar yollarda karşılaşmak üzere inşallah![]()
PROHEL kardeşim.hayırlı olsun üstünüzde eskisin,mont un markası nedir?
hehe.ne mutlu bana o zamanhayirli ugurlu olsun kardes..ins hemen kavusursun oyuncagina.walla seni gorunce motosiklet istegim bi kat daha artti
beklemek çok zor,geçmiyor günlerhayırlı olsun kardeşim.sabrın sonu selamet, inşallah yakında kavuşursun![]()
Hayırlı olsun :cat:
Motor gelesiye sen bunları hevesle giy-çıkar eskitirsin :mrgreen: