Takım Elbiseyle Chopper Kullanmak :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,
işim gereği hergün takım elbise giymek zorundayım. Altımda da motor varken dolmuşlarla gidip gelmek işime gelmiyor. Takım elbiseli choppercı olarak çevremde nam salmaya başladım. Duraklarda bekleyenler bi motora bakıyorlar bir de bana :)) Merak ediyorum acaba rice yada crouserlere takım elbiseyle binen var mı.

valla crusier bilmem ama havalar güzel oldugunda arabayi birakıp takım elbiseyle maxi scootere bini yorum:queen:

Cruiser değil ama ybr yi işim gereği takım elbise ile kullanıyorum.

dostum zaten senin bindiğin motosiklet cruiser chopper değil bu hatayı düzelteyim yanlış bilgilendirme olmasın

ayrıca senin motor biraz daha alçak inşallah olmaz ama yağmurlu havada yanından hızlıca geçen bir araç üstünü başını mahvedebilir deneyimle sabittir:p

haklısın da....

dostum zaten senin bindiğin motosiklet cruiser chopper değil bu hatayı düzelteyim yanlış bilgilendirme olmasın

ayrıca senin motor biraz daha alçak inşallah olmaz ama yağmurlu havada yanından hızlıca geçen bir araç üstünü başını mahvedebilir deneyimle sabittir:p

Bir de düşünsene yağmurlu havada takım elbiseyle chopper kullanmanın yanında bir de sarı balıkçı yğmurluğu giydiğini :mrgreen:
2 kere kelebek konmuş gibi olur herhalde :p

Bir de SL neden chopper değilmiş; bal gibi de chopper :p

Bir de SL neden chopper değilmiş; bal gibi de chopper :p

Piyasadaki bu model motosikletlerin tamamına yakını Cruiserdir.
Chopper terimi doğranmış manasında fazla ağarlıklardan kurtulmak için çamurlukları aksesuarları çıkarılabilecek herşeyi çıkarılmış küçültülmüş motosikletler için kullanılır. Gerçek anlamda Chopperlar özel yapımdır aslında. Fabrikasyon alacağınız motor chopper görnümlü cruiser olur (doğan görünümlü şahin gibi oldu ama). SL kesinlikle cruiserdır.

Piyasadaki bu model motosikletlerin tamamına yakını Cruiserdir.
Chopper terimi doğranmış manasında fazla ağarlıklardan kurtulmak için çamurlukları aksesuarları çıkarılabilecek herşeyi çıkarılmış küçültülmüş motosikletler için kullanılır. Gerçek anlamda Chopperlar özel yapımdır aslında. Fabrikasyon alacağınız motor chopper görnümlü cruiser olur (doğan görünümlü şahin gibi oldu ama). SL kesinlikle cruiserdır.

Ozaman şöyle diyelim : O BİZİM GÖNLÜMÜZÜN CHOPPER'I :queen:

"Merhaba arkadaşlar,
işim gereği hergün takım elbise giymek zorundayım. Altımda da motor varken dolmuşlarla gidip gelmek işime gelmiyor. Takım elbiseli choppercı olarak çevremde nam salmaya başladım. Duraklarda bekleyenler bi motora bakıyorlar bir de bana :)) Merak ediyorum acaba rice yada crouserlere takım elbiseyle binen var mı."

Var arkadaşım, ben...
Ben de işim gereği her Allah'ın günü takım elbise giymek zorundayım. yaklaşık 2 yıldır işe motosikletimle gidip geliyorum. İlk günler insanlar iş yerinin otoparkına uçan daire inmiş de içinden bir uzaylı çıkmış gibi bakıyorlardı. Ne değişti hiç bir şey, sadece artık uzaylı görmeye alışmış gibi bakıyorlar hala insan olduğum konusunda derin endişeler taşıyan gözlerle bakıyorlar. Ben yaz kış takım elbisenin üstüne mont giyiyorum kendime yazlık, baharlık 2-3 tane siyah mont aldım durumu baya kurtarıyor. Bu arada bütün ayakkabılarımın altına özel tırtırlı lastik yaptırdım kunduracıya çok işe yaradı (şiddetle tavsiye ederim), malum takım elbisenin altına bot giyilmiyor. Evet yağmurlu havalar en büyük kabusum yavaş yavaş sağdan gidince çok fazla bir şey olmuyor ama yanımızdan geçen sürat tekneleri haliyle üstümüze dev dalgalar gönderebiliyor. Şehrimizin muhteşem altyapısı sayesinde ayda 2-3 kere deniz görüyoruz bu sebeple de İstanbul'lular hava atmasın bizim denizimiz var sizin yok diye:)
Değil takımelbiseyle smokinle bile motoruma binerim hayatta kendim için yaptığım tek şey motosiklet kullanmak. Ne çevrenin tepkisi ne mercimek beyinlerin motora bu kıyafetle binilmez tabuları beni engelleyebilir. Hatta ben geçen sene işi abartıp (o zaman scooter im vardı şimdi 250 lik cruiser) beş yıldızlı bir otelde yapılan kuzenimin düğününe gitmiştim scooter la park görevlileri mercedesleri BMW leri bırakıp bana yer göstermişlerdi tam kapının girişine park etmiştim. Çok hoşama gitmişti ya. Düşünsenize küçücük scooter in üstünden inen takımelbiseli bir adam (Kaskım vardı her daim de olacak)

Ben de bindim birkaç defa, koyu renk bir takım elbise tercih edilirse lekeler belli olmuyor en azından:)

Her hafta kuru temizlemeyle maaşımı paylaşmak zorunda kalsam da yine de qüsel... Şimdi diyeceksiniz ki yahu kardeşim o zaman işyerine normal kıyafetle git orada giyin diye; 5 dk. daha fazla uyumak için oluyo zaten bütün bunlar :p
Avantajı da var tabi, takım elbiseli görünce polisler çevirmiyor ve BEYEFENDİ muamelesi görüyorsun tarfikteki araç kullanıcılarından :bounce:

Bi foto koy da bu güzel durumu biz de görme şansı yakalayalım :queen: :queen: :queen:

Bende havanın yağışsız olduğu zamanlarda takım elbiseyle motosikletimle işe gidiyorum, siyah bi deri montum var, onu giyiyorum, birazcık kamufle ediyor. Takım elbisenin ceketinin fazlalıklarını da montun içine kıvırıyorum...

Gün içinde müsait olursam foto koyarım tabi :queen:
Hatta gelin ortak bi foto albümü yapalım :mrgreen:
TAKIM ELBİSELİ MOTORCULAR DİYE !
Valla çok şükela olur, hatıra olur, tebessüm olur vs...

sahilde takımelbise giymek abes kacar yada carsıda mayo yada sortla gezmek olmazsa buda oyle bıse kardes .....
bı care bul sen bu ıse

sahilde takımelbise giymek abes kacar yada carsıda mayo yada sortla gezmek olmazsa buda oyle bıse kardes .....
bı care bul sen bu ıse

::::::::::::::::::::::::::::::::::::bounce:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Aslında öncelikli olan güvenlik ama durumlar mecbur bırakınca elbette biniliyor bende takım elbise değil ama kumaş pantolon, kösele ayakkabı ile bindim ,gerekirse takımlada ama bir mont fena olmaz

İşyerine 3 takım bıraktım. Full koruma giyinip işyerine gidiyorum üzerimi değişip işimi yapıyorum. Akşam iş çıkışı tekrar giyinip eve dönüyorum. Haftalık olarak temiz gömlekleri sırt çantamla götürüyorum. 2-3 haftada bir takımları kurutemizlemeye veriyorum. Trafikte harcayacağım 1-2 saat yerine giyinme işlemi 10 dk.da bitiyor.

Takım elbise falan önemli değil de aman korumalarınızı eksik etmeyin. Bir kaza olduğunda keşke takım elbise giymeseydim diye değil, keşke korumsız binmeseydim diye düşünürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar