T.T. Arifden Son Show Fotoğrafları

Abi merhabalar ben Ankaradan Mustafa ben seni Ankarada izledim ve olağanüstü bir sürüş performansın vardı abi ben motorculuğa yeni başladım biraz geç oldu ama motorla 26 yaşında tanışabildim ve bu kaybı telafi etmeye çalışıyorum arkadaşlarım seninle tanışmak için antalyaya gelmişler fotograflarınızı gördüm çok güzel ve Ankaraya nezaman geliceksin senin ile tanışmayı çok istiyorum ve haberini bekliyorum sana ii sürüşler dilerim kendine ii bak abi bay bay

TekTekerArif' Alıntı:
murrat naber? ya bilader inanki o hareketleri ben çocukken yapıyordum ufak motorlarla ama senin için bu hareketleri R1 e taşıyıp yapacam.bana güven :bounce:
herkeze sevgiler ( tektekerarif )

Epeydir giremiyordum siteye.Bir baktım herkes özel istek yapıyor. Ben de dayanamadım istek yapayım dedim :cherry:
Demek neymiş HALK çocukken yaptığın hareketleri özlemiş görmek istiyor. Özellikle ben. Güvenme konusuna gelince tabiki güveniyoruz sonuna kadar :cat:

undefeated' Alıntı:
merhaba Peril benim hayalimde birgün senin ki gibi büuük motor almak ama şimdilik sadece suzuki gn 250 kullanıyorum ve bu ayrıcalığı ilk defa yaşıyorum ve herkesinde yaşamasını istiyorum neyse sana bay bay diyorum sence bir bayan olarak motor kullanmak nasıl bir duygu Peril,
+1000 bende çok sıkı bir hayranınızım Peril hanım imzalı resminizi istiyorum

arıf abı ınsallah tanısırız adapazarına geldıgın zaman haberım olsun ızmıte gelebılırsen ayak ustu sana hareketlerımı gosterırımm gercekten bunu cok ıstıyom sende bı makına ıle gelırsın hava guzel olursa ınsallah teker yaparız gel abı buraya mısafırımız ol agarlarız senı senın gıbı bırıyle teker yapmak onur verır bıze geldıgın zaman bana ozelden olmazsa cep nonu verırsın abı haberlesırız kendıne ıyı bak.. :farao:

sevgili tek teker arif depremden bir gün önce alanyada görüşmüştük adaya geliceğin zaman ı bildirirsen hem seni hem shovlarını tekrar görebilirsek bizi sevindirirsin hayri :farao:

bu abimizz bu isi iyi yapıyoo kim ne derse desinn adı üstünde hem "tek" hemde "tek teker" seni izliyoruzz T.T.A

T.T.A işi ehli gibi yapıyor 178 bg lik R1 değil 1 bg lik at bile verseniz kafa kaldırır be.
muahahhahah :santa:

Bandit teşekkür ederim sadece bir fotoraflık emanet. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci. :king: :mrgreen:

leto gözlükler sahiden bi acayip :cherry:
aslında tipin güzel çıkmış ama genede gözlüğün bi tuhaf :p
yanlız tektekerde giderken o gözlükler düşmez bak bu yönünü tuttum :mrgreen:
yakında geliyorum beraber uçmaya hazırmısın :bounce:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]

arif abi sen gel yeterki hava güzel olsun uçarız biz beraber... merak etme..

kaptansarıkaya bune bu laf kalabağı yapıp forumu neden dolduruyonn :pl: :pl:

arif abi çok güzel ama herkes gibi bende değişik hareketler bekliyorum....

10 kişi tek teker olayı vardı ben 3-5 kişiyede razıyım sonuçta böle bir işe kalkışan kaç kişi var ....!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arifabi bir kaç hareket te bize öğrette bizde show yapalım
:mrgreen:

bu gün baya bi kişiyle tek teker olan fotoğraf hürriyette rüzgarın kızının bölümünde gülümseten fotolarda vardı

ama resmin sahibini bilmediğinden yazmamış.Yazsaydı iyi olurdu ama haftaya düzeltme yazısı yazar artık. :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar