Alıcıyım(bahara doğru almayı düşünüyorum) ,windy ile sym xs arasında kaldım...öyle sidik yarıştırmadan hemen motor alınmaz
Fiyat ve performans olarak çok yakınlar...Sym yeni sayılır türkiyede o yüzden kafa kurcalıyo...
EKSİLERİ:Ankaradayım ben sym nin bitanecik servisi var,yedek parça pahalı,Ön göstergeden rahatsız edici ses gelmesi(kronik)
ARTILARI:enazından çinmalı değil(made in taiwan),bi sınıf daha kaliteli duruyo üstndeki granajları (windy s'e göre)
Kardeş mühendissin galiba (bende elektrnk mühndsym)
Makinacı gözüyle baktığında gerçekten parasının hakkını veriyo diyomusun mekanik aksam olarak..??
{Aldıktan sonra satmayı düşünmüyorum bende en az 30bin devrcem çnkü}
Güle güle bin motoruna ...
*Yorum için şimdiden tşk..
Makinacı gözüyle ve sidik yarıştırılacaksa eğer şunu söyleyebilirim ki bu makina bi cbf yada ybr değil ama parasına göre çok çok iyi bir makinadır. Kıyaslanacak makina windy s dir sadece. Motora gelince, makina hakikaten parasının hakkını veriyor. Yani sorun çıkarma diye bir problem kesinlikle ama kesinlikle olmadı şimdiye kadar bende. Yağını düzenli değiştirdiğiniz sürece motordan yana sıkıntınız olmaz. Bizim motor da tayvan malı deniyor ama üretim yeri çindir bu arada. Honda cbf 150 ve yamaha ybr 125 de çinde üretiliyor.