egsoz uyar. diğerleri de sana kalmış. istediğin gibi yapabilirsin motorunu.
merhaba arkadailar daha önce 2 ay falan kanuni windy 150 s kullandım motorla 7000 devri geçince fena halde titreşim yapıyodu bende geçmemeye çalısırdım 60 70 le giderken falam 5. viteste giderdim yani..torku çok iyiydi ama 80 den sonra titreşim yapardı işte baya yorardı..bu motor daki titreşimin boyutunu merak ediyorum..bi miktar var denmiş ama ne kadar?90 km hızla 200 300 km gidebilir miyim yani..çinlilerden daha sağlam motor olduğu anlaşılıyo yazılardan..ybr ile ciddi ciddi kıyaslanabiliyo..kasa yeni değilde eski ybr lerle yaklaşık olarak aynı..az da yakıyo..kafamı karıştırdı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
o deil ben simsiyah 2007 ybr hayranıyım bunun griside çok hoş:d bunu görene kadar aklımda mondial 150 mr vardı..14 beygşr motor ve titreşim yok denecek kadar az dene bi motor..şeklide hoş ve diğer çinlilere hiç benzemiyor deniyor..biraz yakıyor sadece:d bu motor ybr ye benziyor ve az yakıyor..fiyat ta mr ile aynı yaklaşık olarak..ve koreli..hyundai üretiyor..olaylar olaylar
merhabalar,
titreşim malesef bu motorda da bir miktar var, genelde artçıyı rahatsız edecek düzeyde oluyor. Sürücü olarak ben 8000 devirde bile rahatsız olmuyorum. Geçtiğimiz yaz İstanbul-Ayvalık uzun yol yaptım gayet güzeldi, hiç bir sorun çıkmadı motorumdan çok memnunum. Bu motor koreli değildir bunu da affınıza sığınarak düzeltmek istiyorum. Tayvan mühendisliğinin ürünüdür, ybr ve cbf gibi birçok kaliteli motor gibi bu da çin üretimidir. Montajı İzmirde Motoran-SYM fabrikasında yapılmaktadır.
5. vitesde 80 le sıkıntısız gidersin. 90 da hafif titreşim yapar. 100 ve üzerine zorlarsan titrer. ayrıca titreşim bakımla da alakalı, yağın temizse, zincirlerin yağlıysa titreşim azalır.