Sym Sym Wolf

Merhaba arkadaşlar, ehliyetimi yeni aldım ve aylardır ilk motoru seçmeye çalışıyorum. En son kararım wolf oldu. Okadar çok baktım ve okudum ki sanki şimdiden bir tanesine sahibim. Şimdi gerçek anlamda bir tane wolf sahibi olmaya karar verdim. İstanbul ve civarlarında satan birileri olursa görüşmek isterim.

Merhaba arkadaşlar, ehliyetimi yeni aldım ve aylardır ilk motoru seçmeye çalışıyorum. En son kararım wolf oldu. Okadar çok baktım ve okudum ki sanki şimdiden bir tanesine sahibim. Şimdi gerçek anlamda bir tane wolf sahibi olmaya karar verdim. İstanbul ve civarlarında satan birileri olursa görüşmek isterim.

Evet kullanması çok zevkli bir motor ben 3 senedir kullanıyorum 10.000 km oldu,bir türlü satmaya kıyamıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------

Ön dişliyi büyüten kimse var mı acaba?

Bu alete ilgim her geçen gün büyüyor. Ama sym'nin sitesinde modeller arasında göremiyorum. Sahibinden'de çok az var. Nasıl sahip olacağız bu motora?

Arkadaşlar, dün motor bakarken gördüm, Bursa'da bunlardan bir tane sıfır satılıyor. Fiyatına 2750 TL dediler. İlgilenen varsa duyurulur.

nerde bursada kardeş aradım bursadaki sym bayilerini yok diyorlar dükkanın ismini versen iyi olurdu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bakimli-evrak-eksigi-olmayan-temiz-motosiklet-136392028/detay/

bu makinadan cok az var yau ben ahriman kardeşle konustum makinasını satmayaydı eyiydi . :D

Yazmış olduğunuz mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülen en az karakter 10 adettir.

Son düzenleme:
selam arkadaslar yokmu hic istanbuldan satmayi dusunen.2 tane sym wolf 125 ariyoruz.Satmayi dusunen yada satan birini taniyan varsa bana ozelden ulasabilirmi.

sitesinde bulunan yeni ve 250lik model.bu eski tip olandan artik sifir olarak satilmiyor malesef.bulsam alicam bitane.

tipi çok güzelmiş bir'de 250 300 cc olsaymış süpermiş.

Kullanıcılar genel olarak çok memnun, ciddi düşünüyorsanız facebook sayfasında daha çok bilgi bulabilirsiniz. Sınıfında en az yakan, kronik sorunu olmayan, performansı ve yol tutuşu misallerine göre iyi bir motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar