Sym Sym Wolf

kendi motorum olduğu için söylemiyorum, göstergeler aslında sürücünün gözüne (en azından bana) çok hoş görünüyor. oldukça da kullanışlı ve okunaklı dizayn edilmişler. herhangi bir bilgi almak için çok kısa göz temasınız yetiyor, dikkatiniz dağılmıyor. karmaşık değil en önemlisi ayrı ayrı saatler şeklinde yapılması bence güzel.

Ben çok beğeniyorum bu motoru ya spor bir görüntüsü yok çok güzel eski modelleri andırıyor ve sahibinden.com'da 0km wolf 125 plaka ötv kdv ... dahil 2.300ytl.

kendi motorum olduğu için söylemiyorum, göstergeler aslında sürücünün gözüne (en azından bana) çok hoş görünüyor. oldukça da kullanışlı ve okunaklı dizayn edilmişler. herhangi bir bilgi almak için çok kısa göz temasınız yetiyor, dikkatiniz dağılmıyor. karmaşık değil en önemlisi ayrı ayrı saatler şeklinde yapılması bence güzel.

Evet haklısın. Zaten naked'ların bir çoğunda oturuş pozisyonu itibariyle durum böyledir. Netice itibariyle Wolf'da eski dönemlerin naked'ı :) Fakat bence gösterge paneli her ne kadar dediğin gibi kullanışlı olsa da, daha "kaliteli" tasarlanabilirdi. Ne biliyim tam anlatamadım ama, sanki motorun genel kalitesine oranla, gösterge paneli malzeme kalitesi biraz daha düşük gibi... Yok olmadı anlatamadım... İşte öyle... :)

SYM bunun 250 liğini yapsa donu dumanı satıp alırım.

Hay aazını öpeyim bilader, aldığım günden beri tam da aynı şeyi düşünüp duruyorum.

Herkeze güvenli seyirler.

Son düzenleme:
Hakatende 250 lik olsa biraz daha uzun şasi, büyük depo, kalın lastikler, eşi bulunmaz retro naked :) darkformcum bu haliylede senin wolfa hastayım hele düşük devirdeki egzost sesi cok güzel.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorun önündeki tek engel boya seçeneğinin olmayışıdır.Ben de ilk motorum içn alternatif koydum ama olan renkleri sunmuyolar.:silent:

Motor iyi hoş ama servisi bayisi az ve yedek parası az anladığım kadarı ile yoksa tutulurdu çünkü kaliteli bir duruşu var haksızmıyım.

ben artık yedek parça sıkıntısı çekmiyorum. motorundan da çok usta anlıyor, servistekiler eğitimini almışlar zaten. kırklareli'de durum nedir bilemem ama çanakkale ve istanbul'da sıkıntım yok.

arkadaşlar şu supap ayarı hakkında bilgisi olan var mı?

En son servise gittiğimde usta: yedek parça sıkıntısı var, fakat her motorda olduğu kadar demişti. Ama wolflarda çok detay bir parça olmadığı sürece, parça elimizde olmasa bile mutlaka birşeyler uydurulur çünkü çok standart bir 125 cc var üzerinde diye de eklemişti. Benim konuyla ilgili bir yorumum yok, duyduğumu aktardım :)

darkform motoruna hiç aksesuar taktırdın mı ya da düşünüyor musun? servisin kim?

Bence siyahı çok hoş beyazı karıştırma turuncusuda var güzel.Ama siyah çok güzel.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyaz nereden çıktı ki, mavi var bide ortası beyaz çizgili o kadar.

darkform motoruna hiç aksesuar taktırdın mı ya da düşünüyor musun? servisin kim?

Selamlar,

Yok hiç aksesuar taktırmadım, düşünmüyorumda. Birtekgöstergelerin önündeki küçük rüzgarlığı sökmeyi düşünüyorum ama onuda biraz kurcaladım, epey zor bir işmiş gibi görünüyor. Çünkü içinde biçok kablo vari bişiler gördüm. Rüzgarlığı sökünce kablolar açıkta kalacak vs.. Bakalım bi denicem bi ara :)

Servisim Kozyatağındaki yetkili sym servisi. http://www.motomarket.com.tr/

Selamlar,

Yok hiç aksesuar taktırmadım, düşünmüyorumda. Birtekgöstergelerin önündeki küçük rüzgarlığı sökmeyi düşünüyorum ama onuda biraz kurcaladım, epey zor bir işmiş gibi görünüyor. Çünkü içinde biçok kablo vari bişiler gördüm. Rüzgarlığı sökünce kablolar açıkta kalacak vs.. Bakalım bi denicem bi ara :)

Servisim Kozyatağındaki yetkili sym servisi. http://www.motomarket.com.tr/

ben ufak yan çantalar taktırmayı düşünüyorum ama istediğim gibi bir şeyler bulamadım. sadece branda, kilitler, eldivenlerim, balaklavam ve ufak tefek alet edevatı koymak için. öndeki rüzgarlığı ben söktüm. daha doğrusu benim çok fazla bi payım olmadı sökülmesinde ama orayı karıştırmayalım :D gayet güzel duruyor ama. ben onu koymalarına anlam veremedim daha klasik tarzda bir rüzgarlık olabilirdi veya küçük bir ön cam.

deşifre de oldum böylece :p

öğrettiğin için teşekkür ederim darkform.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar