Sym Sym Wolf

sanırım bu renklerin olmamasının nedeni distrübütör değişikliği. malumunuz sym suzuki'den motoran'a geçince artık bu model gelmemeye başladı. zaten bu model getirildikten kısa bir süre sonra oldu bu satısı değişikliği. belki motoran da modeli getirse diğer renk seçenekleri satışa sunulurdu. eminim o zaman turuncu rengini almazdım :p siyahı çok asil duruyor.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım bu renklerin olmamasının nedeni distrübütör değişikliği. malumunuz sym suzuki'den motoran'a geçince artık bu model gelmemeye başladı. zaten bu model getirildikten kısa bir süre sonra oldu bu satısı değişikliği. belki motoran da modeli getirse diğer renk seçenekleri satışa sunulurdu. eminim o zaman turuncu rengini almazdım :p siyahı çok asil duruyor.

Renk kötü falan demedim ben, benim ilk arabam 79 tek kapı Golf turuncu hippi arabası çok severim turuncuyu ama yüksek vernikli olanını, cartını sevmem.:cat:

bende turuncu severim ama bu retrolar yakışıklısına siyah iyi olurdu.

Ya bencede turuncu beyaz çok hoş duruyo. mavi beyazı beğenmedim, siyah beyazıda başka bi motormuş gibi duruyo. Şöyle bi güzel kırmızıda hoş durabilir bence.

ben yakın bir zamanda motorumu boyatmayı planlıyorum. kafamda üç seçenek var;

kamuflaj renk
düz siyah
airbrush lı siyah

Bu rengi de düşün,mükemmel bir klasik renk.

motorun şu anki rengi buna yakın hocam o yüzden daha farklı bir şeyler istiyorum. sen olsan benim bu üç seçenek içinden hangisini seçerdin?

motorun şu anki rengi buna yakın hocam o yüzden daha farklı bir şeyler istiyorum. sen olsan benim bu üç seçenek içinden hangisini seçerdin?

Bence klasik bir renk bul yeşil,açıkmavi,sarı,krem-fildişi,vespa kremi mesela müthiş. Senin seçeneklerde Siyah renk kalıyor ama bu siyah rengi de çekemezler çizerler ve güneşte renk bozuluyor. Kesinlikle nostaljik bir renk bulmalısın. Akrilik boyalı olmalı verniği yüksektir ve metalikden de güzel parlar.:cat:

evet vespa kremi olabilir. peki mor renk nasıl durur? tatlı bir hava katar gibime geliyor. kaliteli bir boya olsun istiyorum bende hocam bilgiler için teşekkürler. ayrıca bunu ruhsata işletmek ne tutar?

evet vespa kremi olabilir. peki mor renk nasıl durur? tatlı bir hava katar gibime geliyor. kaliteli bir boya olsun istiyorum bende hocam bilgiler için teşekkürler. ayrıca bunu ruhsata işletmek ne tutar?

Valla zevk senin, mor da güzel bir renktir,tonunu çok iyi seçmelsin. Ruhsat işleriyle ilgili aklımda kalan 70-100 arası bişey tutar heralde.

Önce bir google-görsellerde bir tarat bak, istediğin rengi motor üstünde görmeden uygulama kardeşim,kolay gelsin.:cat:

hocam arattım ama bulamadım mor veya haki renkte örneklerini. photoshop bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

hocam arattım ama bulamadım mor veya haki renkte örneklerini. photoshop bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

Selamlar. Bende siyah renke boyamak, yada siyah renkli depo almak istiyorum. Ancak boyama konusunda dikkat edelim. Çünkü ruhsatta da değişiklik yapmanız gerekebilir.

Keyifli sürüşler :)

keyifli sürüşler hocam.

ben motosikletim için kafamda bazı modifikasyonlar kuruyorum görüntü babında ama motor özelliklerine bir şeyler yapılabilir mi bunu merak ediyorum. yakıt tüketimi ve motor ömrüne zarar gelmeyecek şekilde tork artırılabilir mi örneğin? ayrıca hiç dişliler ile ilgilenen oldu mu? titreşimi azaltmak için nasıl dişli yaptırtmalıyım veya uygun boyutlarda dişli bulabileceğim bir yer var mı?

symciler symci olalalı böyle wolf görmemiştir herhalde :queen: benim de kullanıcısı ve fanı olduğum bir motor wolf 125 :bounce: ama bu bugüne kadar gördüğüm en hoş sym dir "SYM WOLF 150 R" buyrun örneği;

symwolf150rvy9.jpg

bunlarda diğer şekilleri,asya ülkelerinde satıldığı muhtemel wolf tipleri bunlar

ve marka sy diye satış yapıyor galiba armada farklı onlarda satış politikasından olsa gerek

168688l1yq9.jpg

sywolfr150lsymr150ke8.jpg

Son düzenleme:
bu makinedeki "classic" görünüme bayılıyorum!
ama altımda oyuncak gibi kaldığından mütevellit, bi türlü cesaret edip alamıyorum! :pr:

pek oyuncak gibi kalmıyor yahu o kadarda ufak değil. ha çok iriysen bilemem. ilyadin kardeşim bunlardı işte benim sana okulda bahsettiğim fotolar. avatarın da çok şık olmuş :)

Piyasada eski ingiliz tipi motor seven çok yoktur ama ben bayılıyorum. SYM'nin bu modeli eskinin Norton'larına Triumph'lerine benzer stiliyle Türkiye'de kesinlikle tek. Eğer geçen sene YBR almamış olsaydım kesinlikle Wolf tercih ederdim.

SYM bunun 250 liğini yapsa donu dumanı satıp alırım. Ama ne yazık ki ben Türkiye'de Wolf'ün piyasa ömrünün çok uzun olacagını sanmıyorum. Zira Türk motor kullanıcıları genel olarak bu tarz klasik tasarımlardan hoşlanmadıklarından, böyle butik üretimler pek tercih edilmiyor markalar tarafından.

SYM markası artık kendini kanıtlamış bir marka, motorun kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın. Yalnız, gösterge tablosunun şekilsizliğinde birçok kişiyle hemfikiriz sanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar