- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
- Konu Yazar
Hazır hava yağmurdan arınmışken İzmir'den Tire'ye, o müstesna mekana yolculuk başlasın dedik 
Vardığımız yer burası, ::gazla::
Bu vesileyle aynı kategorideki motorları da test etme şansı buldum, Wolf sahibi olarak Inazuma'ya bittim diyebilirim
O nasıl pürüzsüz bir gidiştir, gaz tepkimesi, vitesler, rahatlık kusursuz,
Siyah Pulsar'ın da şekli şemali çok güzel, sıkıntılı bir alet değil diyor sahipleri ama fikirler bi git gel yapıyo arada, hayırlısı :mrgreen:
Suzuki çok bariz başka bir motor yapmış :queen:
Konu selfie olunca Arif dümene geçiyor :cherry:
Geçen sene İzmir Mt ile ikinci gezimizdi sanırım, aynı yerde aynı pozu vermiştim :cherry:
Kuşadasına geçme planı yaparken, oraları şimdi bomboştur yiaa dedik, Şirinceye uğrayıp İzmir'e dönüşe geçtik.
Bidakine şöyle daha uzun mesafeli başka gezilerde görüşürüz millet, tekeriniz hep dönsün :king:
Vardığımız yer burası, ::gazla::
Bu vesileyle aynı kategorideki motorları da test etme şansı buldum, Wolf sahibi olarak Inazuma'ya bittim diyebilirim
O nasıl pürüzsüz bir gidiştir, gaz tepkimesi, vitesler, rahatlık kusursuz,
Siyah Pulsar'ın da şekli şemali çok güzel, sıkıntılı bir alet değil diyor sahipleri ama fikirler bi git gel yapıyo arada, hayırlısı :mrgreen:
Suzuki çok bariz başka bir motor yapmış :queen:
Konu selfie olunca Arif dümene geçiyor :cherry:
Geçen sene İzmir Mt ile ikinci gezimizdi sanırım, aynı yerde aynı pozu vermiştim :cherry:
Kuşadasına geçme planı yaparken, oraları şimdi bomboştur yiaa dedik, Şirinceye uğrayıp İzmir'e dönüşe geçtik.
Bidakine şöyle daha uzun mesafeli başka gezilerde görüşürüz millet, tekeriniz hep dönsün :king:
Son düzenleme: