Sym Wolf - Suzuki Inazuma - Bajaj Pulsar Kardeşliği Temalı Gezimiz :D

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Hazır hava yağmurdan arınmışken İzmir'den Tire'ye, o müstesna mekana yolculuk başlasın dedik :)
Vardığımız yer burası, ::gazla::

rKIr2tPl.jpg

dmcJZl0l.jpg

Bu vesileyle aynı kategorideki motorları da test etme şansı buldum, Wolf sahibi olarak Inazuma'ya bittim diyebilirim :D
O nasıl pürüzsüz bir gidiştir, gaz tepkimesi, vitesler, rahatlık kusursuz,

Siyah Pulsar'ın da şekli şemali çok güzel, sıkıntılı bir alet değil diyor sahipleri ama fikirler bi git gel yapıyo arada, hayırlısı :mrgreen:

Suzuki çok bariz başka bir motor yapmış :queen:

1TxAVpBl.jpg

Konu selfie olunca Arif dümene geçiyor :cherry:

LLcpMx9.jpg

jbLUdopl.jpg

qTk0fy4.jpg

0MjZ0I0.jpg

swDGX4d.jpg

fgzf14il.jpg

Geçen sene İzmir Mt ile ikinci gezimizdi sanırım, aynı yerde aynı pozu vermiştim :cherry:

EaJupvL.jpg

Kuşadasına geçme planı yaparken, oraları şimdi bomboştur yiaa dedik, Şirinceye uğrayıp İzmir'e dönüşe geçtik.

BV3TtCcl.jpg

Bidakine şöyle daha uzun mesafeli başka gezilerde görüşürüz millet, tekeriniz hep dönsün :king:

Son düzenleme:
eski bir Inazuma sahibi olarak bu objektif yorumun için teşekkür etme ihtiyacı hissettim..keşke bende gelebilseydim ama cbf 150 ile nereye geliyom dimi :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
eski bir Inazuma sahibi olarak bu objektif yorumun için teşekkür etme ihtiyacı hissettim..keşke bende gelebilseydim ama cbf 150 ile nereye geliyom dimi :p

Ne demek ben teşekkür ederim :) İlk kez deneme şansı bulabildim, tam notu hakediyor.
Cbf'i küçümsemek terbiyesizliktir :) her zaman bekleriz.

İnazuma reklamı gibi olmuş sanki... şaka tabi

Çift silindir kesinlikle bu hacimde bi ayrıcalık. titreşim sıfır değil ama ipek gibi bir makinası var yinede, vitesler sıkır sıkır.süspansiyon sele 10 numara

Biraz tasarımı ile alıp veremediğim vardı niye sportif değil, alışılagelmiş ve klasik diye.

Sürüştede bu sportif beklenti ile yaklaşılmassa bu motor olmuş:cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
İnazuma reklamı gibi olmuş sanki... şaka tabi

Çift silindir kesinlikle bu hacimde bi ayrıcalık. titreşim sıfır değil ama ipek gibi bir makinası var yinede, vitesler sıkır sıkır.süspansiyon sele 10 numara

Biraz tasarımı ile alıp veremediğim vardı niye sportif değil, alışılagelmiş ve klasik diye.

Sürüştede bu sportif beklenti ile yaklaşılmassa bu motor olmuş:cat:

Wolf ve pulsar da güzel motorlar, bundan önceki hafta Wolf ile bir günde 800km'lik yol yaptım, benim için rekordu :D
üzdüğünü söyleyemem. babalar gibi gitti alet :D Wolf reklamını da yaparım yani :)

İzmir İl Temsilcisi
Baştan inazuma japondur :mrgreen: Japon motor mercedes hissi veriyor.

Bende böyle hislere kapılmıştım. Bu arada dostum gökhan hayırlısı olsun pulsar almıssın çok sevindim senin adına. :rendeer:

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
Resimler çok güzel zevki bir gezi olduğu belli kazasız günler.

Muhteşem bir geziydi. Daha güzellikler görmek nasip olur inşallah ;) inazumadan sonra bu gezide ilk defa wolf ve pulsar deneme imkanı buldum. wolf ve pulsar yorumları yapmak gerekirse ikiside başarılı makineler. Allah herkesin tekerinin düz basmasını nasip etsin. Gezideki muhabbet sohbet ve eğlenceli dakikalar için gökhanım ve halil ibom teşekkürler ;)

Üstat SYM wolf ile 800 km nereye yol yaptın? Birde kaç saatte yaptın? Çok merak ettim. Bu arada geziniz de güzel olmuş.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Üstat SYM wolf ile 800 km nereye yol yaptın? Birde kaç saatte yaptın? Çok merak ettim. Bu arada geziniz de güzel olmuş.

Saol kardeşim, izmir çanakkale gezisi yaptık, sabah çıkıp gece döndük aslında saati tam tutmadım denebilir :D
ama yol üstünde durmalı kalkmalı gidiş 5 saat kadar sürmüştür. gecesinde dönüp edremitten yanlışlıkla bursa yoluna girdiğimizi düşünürsek yol biraz daha uzadı aslında :D 800-900 km arası yaptık o gün yani.

Güzel 3 adet motosiklet ile güzel bir gezi olmuş.

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar