- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar 3000 km.yi devirdik ve haftasonu motoru bakıma soktuk. Rutin yağ değişimi, yağ filtresi değişimi, elektrik aksamı konrolü, zincir yağlama, hareketli parçaların kontrol ve yağlanması harici içim rahat etsin diye soğutma sıvısını ve fren hidroliklerini de değiştirttim. Motor 2015 model ve bugüne kadar değiştiğirildiğini sanmıyorum.Toplam 230 TL ödedim. Motor da bence açılmaya başladı, önceki haftalarda ıkına sıkına 140'a çıkabilen motor ile pazar sabahı 152 gördüm ki daha da gidiyordu motor. Haliyle rüzgar delisi oldum. İlk başlarda yaşadığım gidon titreşimi de ya ben alıştım motora ya da titreşim kesildi, artık hissetmiyorum. Motor virajlarda çok güven veriyor, yatırabildiğim kadar yatırıyorum. Baktığım yerden geçebiliyorum ve de şehir içi sıkışık trafikte bile Cbf, Ybr sürüyormuş gibi kıvrak ilerliyorum. 1 ay içinde 3000 km yol yaptığımdan 3-5 günde bir nerdeyse zinciri temizleyip yağlıyorum, önceki motorumda her 1000 km.de bir zincir gerdirme istiyordu, Wolf'te ise her ne kadar seri kullanmama rağmen zincirde henüz bollaşma, gerdirme ihtiyacı duymadım. Yaz sonuna kadar sağlıklı sıhhatli, sıkıntısız sorunsuz acaba 10.000 km.yi devirir miyim onu düşünüyorum.