51 bini geçti motor daha açılmadı.
Arkadaşlar bu motoru ikinci eline 10 bin km dolaylarında olaranlara bütçem yetiyor sizce alınır mı motor ömrü ne kadar km ilerledikçe masraf çıkıyor mu?
çok teşekkür ederim bu gün nasip oldu bende aldım bir tane şuan evimin önünde pazartesi noter işlemlerini yapacağız.
Hayırlı olsun, bende ybr den geçmiştim, ilk başta biraz titreşimli geliyor ama alışıyorsun tabi
Ybr de 12lt depo ile 440km görmüştüm en çok, bunun 14lt depoyla 540km gördüm :queen:
Yakıt bakımından çok iyidir. Bana göre tek rahatsız eden yeri sert amotisörleridir, biraz yumuşak olsa idi çok iyi olurdu.
Sert amortisör sayesinde virajlarda dalma batma çıkma yapmıyor pegleri bu sayede yere sürtüyoruz.
Benim amortisör en yumuşakta olmasına rağmen çukurdan geçince adamın belini kırıyorr:
Virajlarda bazen sallantı yapıyor, biraz sertleştirmek gerekiyor tabi o zamanda tahta gibi olur herhalde.
Siz normal yolda kullanırken mi sürtüyorsunuz?
Amortisörde aslında ayar yok. Sadece arka amortisörde Trişkadan bi yay ayarı var sadece hepsinde olduğu gibi. oda pek bi işe yaramıyor. Rosso 2 taktıktan sonra peg sürtmek bu kısa aks aralıklı sert amortisörlü motosiklet için sıradan bir durum.
Selamlar , kaza yaptım.amortisörler/gösterge ve far değişti.Bugün topladım motoru fakat bu sefer motorda elektrik yok.Yakınımda bilgi alabileceğim kimse yok,buraya sormak istedim.Beyin kaza sırasında kapatmış olabilir mi? Ne yapılabilir? teşekkürler şimdiden.
Eğitim'de tavsiye ederim![]()
büyüklerime ve arkadaşlarıma selamlar...
her 250 cc sayfasına aynı şeyleri yazdığımın farkındayım ama maalesef zengin değilim... yani motosikleti bir kere alacağım ve en az 3 yıl kullanacağım... apachemi 0 km aldım, 2 yıl, 13 bin km kullandım çok iyi baktım ve sorunsuz sattım... eğer biraz daha süratli olsa idi satmaz, ömürlük binerdim... şimdi biraz daha süratli bir motosiklet arıyorum... kafama göre gezebileceğim sorunsuz, sıkıntısız bir motosiklet... honda ve yamaha markalarına para vermek istemiyorum ama popüler kültür beni onlara itiyor... tvs alırken de bi dünya kendini bilmez ybr ya da cbf al demişti ama dinlemedim ve çok mutlu oldum dinlemediğim için... şimdi aynı kafada tipler 250 cc motosiklet almak itiyorum deyince mt-25 ile cbr 250r öneriyorlar... sizlerden ricam sym wolf e pislik atanlara inat al deyin... sadece adı honda ya da yamaha diye haybeye 3 bin tl fazladan vermeyeyim... şahin doğan parasına mercedes, bmw ya da rover alıyomuş gibi olayım... sorunsuz sıkıntısız bi motosikletim olsun... kronik ve can sıkıcı arızası olmasın üç beş sene sıkıntısız bineyim...
saygılar sevgiler...