Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba?
Dün akşam motoru bir çalıştırayım dedim, bir haftadır çalıştırmamıştım, sonra debriyaj telimin kopmak üzere olduğunu fark ettim. Başerlerde stokta yokmuş, şimidi motopitte baktı 27.3 TL stokta görünüyor, yarın sipariş vereceğim. Yağ (Castrol power1 10 40)ve bujiyi buradan temin etmiştim, yağ filtresini Başerlerden sipariş ettim. Gelince değiştireceğim inşallah.

Arkadaşlar merhaba. Ben Hyosung GD250N sahibiyim. Distribütör değiştiği için artık aynı çatı altında motorlarımız satılmakta ve servis vermekte. Ben motoru İstanbul Motor'dan aldım Kadıköy'deki ancak Leventte oturuyorum ve Okmeydanı civarında çalışıyorum. Yakında 1000 bakımına gitmem gerekecek. SYM servisleri de artık ilgilendiği için bana servis önerisinde bulunabilir misiniz ? Teşekkürler.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Green motoru elden çıkardım hadi bana ayrdımcı ol :D

Hocam gönlünden ne geçiyorsa onu alman lazım. Ama tabi aldığın motorun olduğun yerde servisi olmalı. Parçayı bir şekilde bulursun başka şehirden de ülkeden de ama usta, servis önemli :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Bugünkü bozdag gezisinden..

Ouml7CU.jpg

irD0mbX.jpg

O7GYo6h.jpg

Cıbır ile viraj keyfisi..

tCGMguu.jpg

woAUa1P.jpg

62FeMECh.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Henüz yok.
abeciMotoru bu da bizlerden size ve tüm motora gönül vermiş arkadaşlara gelsin.:cat:

YBmMqD.jpg
[/url][/IMG]

MEmXv6.jpg
[/url][/IMG]

sayfanızı bir nebze de olsa şenlendirmek istedim, inşallah bir kusur etmemişimdir.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
abeciMotoru bu da bizlerden size ve tüm motora gönül vermiş arkadaşlara gelsin.:cat:

[url=http://hizliresim.com/YBmMqD][url]http://i.hizliresim.com/YBmMqD.jpg[/url][/url]

[url=http://hizliresim.com/MEmXv6][url]http://i.hizliresim.com/MEmXv6.jpg[/url][/url]

sayfanızı bir nebze de olsa şenlendirmek istedim, inşallah bir kusur etmemişimdir.

Harika fotolar her zaman bekleriz :) buralar hep dutluk gördüğün gibi, beraber sürmek dileğiyle..

arkadaşlar benzin göstergesinde sorun oluyor mu ? ben fulledim bugün ve 2 çubuk az gösteriyor ,yanıp sönerken 8 litre ile fullendi bir gariplik var ama çözemedim :(

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
arkadaşlar benzin göstergesinde sorun oluyor mu ? ben fulledim bugün ve 2 çubuk az gösteriyor ,yanıp sönerken 8 litre ile fullendi bir gariplik var ama çözemedim :(

Gösterge ayaklıktan ötürü sanıyorum depo hafif yan durduğu için eksik gibi gösterebiliyo, bi kaç km sonra gerçek değerini gösteriyor.

Sağol kardeşim :) nolan n64 tavsiyedir :)

Sağol dostum :cat:

İyi bir kask almak uzun zamandır aklımda da idare ediyorum şimdilik, önceliğim korumalı pantolon ve uzun bot.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Pompacılar az dolduruyorlar, pompa atınca bırakıyorlar, ilk aldığımda bende öyle zannetmiştim, depo ağzındaki parçaya kadar doldurtturursan tam gösterecektir,
Yedeğe geçtikten sonra alıp tam doldurtturursan yaklaşık 12,5-13 lt alıyor :cat:

selamlar ,birkaç gün önce talihsiz bi şekilde yatırdım motoru,km saatim değîşti.fakat şimdi fark ettim ki stop lambam direkt yanıyor.frene bastığımda şiddetli yanmıyor.dolayısıyla trafikte arkamdaki araçların yavaşladığımı fark edemeyeceklerinden endişe eder oldum .nereden nasıl düzeltebilîrim bunu?

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Hafta sonu arabacı grubu olmadık yerlere gezdirmeye götürürken ben :)
Motosiklet sürmeyenlerin bilmediği yerler ne çokmuş dedim sonra..

oPCOEX5.jpg

g07lMO2.jpg

xUDJnBa.jpg

vCBvXRO.jpg

Son düzenleme:
ilk yağ değişimini yaptık bakalım beyler bi de bu zincir bakımı nasıl yaparım zinciri nasıl yağlarım wolfe uygun kaldırma sehpası var mı önerebileceğiniz ? şimdiden teşekkürler :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
ilk yağ değişimini yaptık bakalım beyler bi de bu zincir bakımı nasıl yaparım zinciri nasıl yağlarım wolfe uygun kaldırma sehpası var mı önerebileceğiniz ? şimdiden teşekkürler :)

hayırlı olsun, zincir bakımı için motul c2+ zincir yağını öneririm, sıçratma pek yapmıyor ve beyaz renkte bi tabaka bırakıyo zincirde iyi yani 300, 400 kmde bir yağlarsın, kaldırma sehpası kullanmıyorum ama yağlamada oldukça işe yarar sahibindende bulabilirsin, genelde hepsi uyuyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar