2012 den beri kullanıyorum.Motoruma bu sürede yapılan işlemleri yazayım. 1 takım lastik aldım,arka diski değiştirdim,2 defa fren balatalarını değiştirdim,hava-yağ filtereleri periyodik olarak değişti,zincir-dişli takım değişti,2 defa buji değişti... Garanti kapsamında egsozum ve hararet sensörüm değiştirildi.
Ne baskı balatamda ne elektrik tesisatı ve kontakta,vites dişli,şanzıman vs. hiç bir sıkıntı yaşatmadı yaşamadımda. Şu varki motorun km 30 bine geldi km arttıkca sesi gidişi daha bir güzelleşiyor.
Motorda beğenmedim tek şey ise spor bi tasarımı var uzun yolda yoruyor,artçı için pek uygun değil.
onun haricinde her yönüyle 4x4 lük bi makina,yakıtekonomisi performansı,sağlamlığı,parça kalitesi bir çok markadan kat be kat üstündür.
Yaşanılan sorunlar, ya göreceli yada üretimde kalite kontrolün gözünden kaçmış bir partide olabilir. 1000 kişiden 10 kişi sorun yaşadı diye yani %99 un memnun olduğu sorun yaşamadığı bir motorda bir kaç kişi yada grup ciddi sorunlar yaşadı diye bu motor kötü değildir.Sizin talihsizliğinizki size denk geldi diyebilirim. Çünkü dile getirilen sorunlar buradada facebok grunundada hep aynı isimler tarafından tekrarlanılıyor. Ve bu tür tekrarcılık insanlarda olumsuz imaj oluşturuyor. Sorunları paylaşmak çözüm arayışında olmak ile direk malı kötüleyip boklama kampanyası arasındaki farkı cok iyi bilen aklı başında insanlarız.