Konuya bir goz atarken farkettim ki adim gecmis arkadaslar. Caner ben.. Wolfun uzeirnden 3 motor gecti soran herkese anlatmaya calistim ama maalesef burada da dahil bazi arkadaslar inatla motora bok atmaya calistigimi ima ediyorlar. O kadar zaman gecmesine ragmen nedense sorunlari dile getiren ben olunca kotu adam ilan edildik uzucu bir durum isin kotu tarafi saygi duydugumuz kardeslerimizinde kafaya almasi. Ama ben yinede dogrulari sayarim soylediklerimde asla kendi motorumla kisitli degildir 4 arkadas birlikte sifir wolf alip 10.000 km kullanip bok atacak karalayacak kadar assalik degilim ve basima gelen debriyaj sorunu, arka amortisor patlama sorununu dile
Getirince acemi olduk, bu bakin tekrar ediyorum bu yasadigim sorunlarin hepsi diger dort arkadasimda meydana gelmistir, ispat edilebilir. Her zaman olumlu yonlerini anttigim kadar karsilastigimiz sorunlarida dile getirmekten cekinmedim cekinmem. Debriyaj tasim iki kere degismesine ragmen yine otuyordu. Sebebi dislinin gucunu kaldiramamasi sanirim disli kucultup hizdan ve yakittan feragat edince sorun kalkiyordu. Arka amortisor patlamisti diger arkadaslarimda da meydana geldi. Herkeste gelecek demiyorum ama bizde oldu. Bazi arkadaslarda disk sorunu oldu, yamuldu, iki arkadasta km sensoru bozuldu, bi arkadasta km bozuldu bunlar oldu olmadi degil herkeste olan sorunlarda var nadir olanlarda. Lutfen arkadaslad arkamdan laf soylemeyin ayiptir ben kimseyi kirmadim kimsenin arkasindan konusmadim, kotu biseyde soylemedim. Rica ederim. Su anda 9. Motorum olan pulsari kullaniyorum memnunum sorunlar var ama ufak tefek can sikmayan seyler wolfude pek aratmiyor tabi yakit disinda. Ozelden sorabilirsiniz bana istediginizi sikinti yok.