Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün havayı güzel bulunca bi bakalım dedim, bu motor uzun yolda neler yapıyor..
430-450 km civarı bi yol yaptım.. Uluabat taraflarına gittim.. Hem yol nefis hemde orada
ayıptır söylemesi benim sucukçu var...
Motor uzun yolda çok güzel, rahat 110-120 km hızlarda stabil gidip geldim.. Toplam 2 mola.. Sevdiğim
arkadaşım cemalletin abinin yanına da uğramadan olmaz dedik..
Birazda foto koyalımda mekanımız sahipsiz kalmasın

[url]http://m1304.hizliresim.com/18/r/md54p.jpg[/url]

[url]http://m1304.hizliresim.com/18/r/md57q.jpg[/url]

[url]http://o1304.hizliresim.com/18/r/md5bp.jpg[/url]

[url]http://o1304.hizliresim.com/18/r/md5gf.jpg[/url]

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Ayrıca parça ve aksesuarları soran arkadaşlar var..
Bizzat distribütör müdürü Bülent beyle irtibat halindeyim, tüm aksesuarları geliyor..
Bu konuları gurubumuzda konuşuyoruz.. İşler yolunda ,km lerin tadını çıkarın..
Bilgi gelirse burada da paylaşırım.. konunun konuşulduğu adres :

http://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/

İyiki bir SYM Wolf ün var haa.Selamlar Koray burada bulamasam seni görüşeceğimizde yok.Biliyorsun biz cibif ciyiz artık.Her horoz kendi kümesinde ötüyor malum.
Arada bir bizim kümesede gel.Mesela Nihat arada bir uğruyo_Onla görüşüyoruz.k.i.b

İyiki bir SYM Wolf ün var haa.Selamlar Koray burada bulamasam seni görüşeceğimizde yok.Biliyorsun biz cibif ciyiz artık.Her horoz kendi kümesinde ötüyor malum.
Arada bir bizim kümesede gel.Mesela Nihat arada bir uğruyo_Onla görüşüyoruz.k.i.b

Şartlar bunu gerektiriyor Salim baba....
İşlerden bi türlü vakit bulamadık ki, senin yanına uğrayalım.. Neyse bi nihatı ayartıyım bakam, sana bi çay içmeye gelelim.. Fatihi de arayım

Allianz sigortadan 87,5 TL fiyat aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

arkadaşlar geçenlerde nette dolaşırken mercekli ledler dikkatimi çekti gece daha fazla dikkat çekmek için kullanmak istedim plakanın vidalarını söktüm ledleri taktım mercekli olduğu için çok göz alıyor sürekli yanmasın dedim fren müşirine bağladım buyurun sonuç

20130425_231321_360x480.jpg
20130425_231057_360x480.jpg

20130425_231244_360x480.jpg
20130425_231254_360x480.jpg

ürünün maileyeti 10 TL civarında ücretsiz kargo imkanı var farklı renkleride mevcut almak isteyen olursa http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=eagle+eye&catId=0&initiative_id=SB_20130426000332

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka dan sürücüleri rahatsız edip, trafiği tehlikeye atmasın ?

bende düşündüm bu olasılığı kör edecek şekilde göz almıyor sürekli yanıyor olsa arkadakini ciddi rahatsız edebilir ama firene bağlı firene bastığımda arkadakinin dikkatini çekiyor

Yeni motorum için bir aksesuar listesi yaptım. Yeni olduğum için sizlere danışıyorum. Seçim yaparken ucuz ve güvenli olmasına çalıştım;

1- Bering aero yazlık ceket 230 TL
2- LS2 FF370 beyaz çeneden açılır kask 210 TL
3- 4riders sırt, böbrek, bel koruma 70 TL
4- 4riders korumalı kot 140 TL
5- Bering TX08 eldiven 100 TL
6- Bering POP su geçirmez ayakkabı 190 TL

TOPLAM 940 TL Yorumlarınızı bekliyorum.

Yeni motorum için bir aksesuar listesi yaptım. Yeni olduğum için sizlere danışıyorum. Seçim yaparken ucuz ve güvenli olmasına çalıştım;

1- Bering aero yazlık ceket 230 TL
2- LS2 FF370 beyaz çeneden açılır kask 210 TL
3- 4riders sırt, böbrek, bel koruma 70 TL
4- 4riders korumalı kot 140 TL
5- Bering TX08 eldiven 100 TL
6- Bering POP su geçirmez ayakkabı 190 TL

TOPLAM 940 TL Yorumlarınızı bekliyorum.
çene açilir kasklar önden gelen darbelerde full facelere gore daha güvensiz.

arkadaşlar sizin motor 120 km/h den sonra anormal titreşiyor mu? birinin diğer konuda böyle bir yorumu vardı, granajlardan ses geliyormuş, bir sürü az km yapıp satmaya çalışan memnun olmayan kullanıcılar varmış, ne diyorsunuz? polemik için sormuyorum, sahibinden.com da motorum satışta, takas için Gebzeden Kaya Motor bizi detaylar için arayın demiş, rölantide titreşim olmadığını gösteren videolar var, 120-140 da durum nedir? max sürat içinde kötüleyici birşeyler demişler ... yakıtı dediğiniz gibiyse muhteşem ...

Şartlar bunu gerektiriyor Salim baba....
İşlerden bi türlü vakit bulamadık ki, senin yanına uğrayalım.. Neyse bi nihatı ayartıyım bakam, sana bi çay içmeye gelelim.. Fatihi de arayım

Buyrun gelin,aslında bizde Fatihle önümüzdeki hafta sizin o tarafa gelmeyi düşünüyorduk ama farketmez.Uyarsa buyrun gelin.

İrtibat Tel:0506 939 83 06

arkadaşlar sizin motor 120 km/h den sonra anormal titreşiyor mu? birinin diğer konuda böyle bir yorumu vardı, granajlardan ses geliyormuş, bir sürü az km yapıp satmaya çalışan memnun olmayan kullanıcılar varmış, ne diyorsunuz? polemik için sormuyorum, sahibinden.com da motorum satışta, takas için Gebzeden Kaya Motor bizi detaylar için arayın demiş, rölantide titreşim olmadığını gösteren videolar var, 120-140 da durum nedir? max sürat içinde kötüleyici birşeyler demişler ... yakıtı dediğiniz gibiyse muhteşem ...

Motorumla 6000 km yi gectim bi yerinden ses gelmio dedigin gibi
titresim var ama anormal bi titresim degil bundan onceki motorum cbf 150 idi ilk buna bindigimde titresimi yadirgamistim zamanla rahatsiz etmemeye basladi anormal olan aynalar 120 km den sonra aynalar cok titriyor goruntu cok sallaniyor anirmal demelerinin sebebi bu olabilir

Evet aynalarin titresiminden arkasi gorunmuyor diyorlardi, youtube da bir videoda 140 da devir max olmus gibi geldi bana, yani fazlasi yokmus gibiydi, belki max 150 izlenimi oldu, dogrumudur?

evet doğru 150 falan son hızı. zaten doğası gereği hız makinası değil. en güzel hız 100-120...

Son surati 170 civari ama en guzel gitti hiz 120. Aynalar 6 binden sonra bulaniklasiyor. Cozum ayna degisimi. Titresim yuzunden motorun herhangi bir yerinden ses gelmiyor. Bazi motosiklet uzmanlari rolantide kufur edecek kadar cok titriyor desede buna inanmayin reklam bunlar şu motor iyi gidiyo bu motor gitmiyo diyerek insanlarin aklini karistiriyorlar. 8 bin km deyim benim pinpirikligim yuzumden cok gerek olmasada bir subap ayari disinda servise gitmedim. Arkadasim volkanda ktm var ondada subab sesi vardi. Ne yani bu ses ktm yi kotu yapar simdi.

Son surati 170 civari ama en guzel gitti hiz 120. Aynalar 6 binden sonra bulaniklasiyor. Cozum ayna degisimi. Titresim yuzunden motorun herhangi bir yerinden ses gelmiyor. Bazi motosiklet uzmanlari rolantide kufur edecek kadar cok titriyor desede buna inanmayin reklam bunlar şu motor iyi gidiyo bu motor gitmiyo diyerek insanlarin aklini karistiriyorlar. 8 bin km deyim benim pinpirikligim yuzumden cok gerek olmasada bir subap ayari disinda servise gitmedim. Arkadasim volkanda ktm var ondada subab sesi vardi. Ne yani bu ses ktm yi kotu yapar simdi.

Yasin kardeş motosiklet uzmanı dışında tüm söylediklerine katılıyorum,ama o şahıs için uzman dendiğnde gerçekten bu işi hakkıyla yapanlara bayağı bir hakaret olur diye düşünüyorum,
malum şahsın uzmanlık konusu reklamdır,nasıl reklam yapılır,reklamlarla nasıl parsa götürülür falan gibi,hoş reklam içinde birilerinin kendisini çağırdığınıda düşünmemekteyim,kendisi gidip kendi piyasasını oluşturuyor diye düşünüyorum
örnek:bak senin rakibin bu sen istediğin kadar reklam ver olmaz ama ben senin reklamını yapmadan diğerine poh atayım kafalar karışsın gibi.

bende düşündüm bu olasılığı kör edecek şekilde göz almıyor sürekli yanıyor olsa arkadakini ciddi rahatsız edebilir ama firene bağlı firene bastığımda arkadakinin dikkatini çekiyor

Ben iki sene önce istanbulda arka da ekstra fren lambası var diye ceza yedim arkadaşlar. Canları o gün ceza kesmek istiyormuş bana denk geldi. Amman dikkatli olalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar