haftaya almayı düşünüyorum bende sym250,aksesuarlarıda gelirse tadından yenmez olur ek masraf ama olsun deger bence tam olsun olcaksa:=)
Zengin adamsın aga 10 da verirsin 20 de sana koyar mı :mrgreen::queen:Face dede bu konu konuşuluyor.. ben 10,000 tl motora veriyorum.. toplam 500 tl aksesuar önemsiz oluyor.. gerekli şeyler.. ayrıca hava katıyor..
Insallah koraycim ben ciddi ciddi dusunmeye basladim ve de niyetine girdim su yaz'i bi atlatiyim da kisa dogru istiyorum bitane, motor cidden cok guzel ve cok kivrak ve de seri bir makina, zaten SYM'de kendini kanitlamis bi motor, ben Amerika da bile SYM kullaniyodum, orada da ciddi FAN'lari var bu markanin, Turkiye'de de zamanla daha cok taninacak insallah,ama bilen biliyor iste bizim gibi
Bu arada kazasiz belasiz surusler diliyorum,
kal saglicakla, saygilar.
Kardesim Allah kaza bela vermesin,o motorla kaza yapmadiktan sonra sana sIKINTI yapmaz, yagini zamaninda degis,zincir bakimini zamaninda yap, binmeye doyamazsin.
beyler bu motor da ilgi alanımda. scooter mı vitesli mi kararımı netleştiremesemde, vitesli alternatiflerimden biri.
ancak benim gibi 1,5 porsiyon (1.93m ve 100 kilo) arkadaşlar için biraz ufak kalıyor gibi..? uluslararası forumlarda da benzer şikayetler var.
siz ne diyorsunuz? konfor açısından sıkıntı çıkarır mı?
büyük olan bilgisayara bağlanarak, motorun 7 sülalesini söylüyor.. diğeri sanıyorum fren lambası.. denemedim ama onada bakacam.. muhtemelen stop lambalı topcaseler için yapılmışarkadaşlar bu gün dikkatimi çekti arka selenin altında akünün önünde iki adet soket var boşta duruyor biri ufak biri biraz daha büyük bu soketlerin ne işe yaradığını bilen var mı
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır aranızda yoktum, döner dönmez tüm sayfaları bir çırpıda okudum. Süper işler yapmışsınız. Ayrıca Koray'ı tebrik ederim çok kafa yoruyor SYM wolf 250 ile ilgili. Benim motor yaklaşık 4 aydır yatıyor.
Koray'ın taktığı cama bayıldım, uzun yol yapan biri olarak mutlaka bende taktırmalıyım. Zaten yazın her hafta sonu Karasu-İstanbul yol yaptığım için İzmit yolumun üstünde, sizlerle tanışmak isterim.
Facebook grubunuzu da tebrik ederim ama halen kapalı grup olarak görünüyor.
sevgiler saygılar
tekrar merhaba
Limit derken panpa :queen::queen::santa:
sym de hangi marka lastik var arkadaşlar?