bu motorun sonu ybr 250 gibi olacak arkadaşlar aha buraya yazıyominazumada geldi hepten nal toplar sym fiyatı düşürmezse..
Su and nal topluyor zaten hehehehhe.
bu motorun sonu ybr 250 gibi olacak arkadaşlar aha buraya yazıyominazumada geldi hepten nal toplar sym fiyatı düşürmezse..
bi motoru kötülemek ne kadar hoşunuza gidiyor saygı kalmamış insanlarda
motoru kotuledigim yok, fiyat politikasi ile alip veremedigim var.
ingilterede
Honda cbr250r sifir fiyati 3699 ingiliz poundu.
SYM Wolf SB 250NI sifir fiyati 2999 ingiliz poundu.
arada 700 ingiliz poundu fark var.
Cbr 250 nin naked i tr de olmadigi icin R modeli ile karsilastirma yapiyorum ki bu da dogru degil. bu durum sym saticisinin avantajinadir.
Dogru oranti hesabi yaptigimizda, (2999/3699) = ( x / 9900tl )
x miktari 8030 tl ciktigini goruyorum. Neden 10 bin tl lerde bu motorun fiyati anlamis degilim.
Bence distributorun ac gozlulugu.
Haksizmiyim...
fiyatı 7.500e inerse hemen alırım. yoksa inazuma var.
hemen hemen Ayni fikirdeyim, cunku " hemen " bayii ye kosmam biraz dusunurum. :queen:
@enginogurlu motoru satıyorsun sanırım, ilanı görmüştüm. Satma sebebin ??
ev alacagım onun için satıcam ama acelem yok öyle aman aman satılsın demiyorum aklı başında alıcısı cıkarsa olur yoksa kalsın![]()
Arkadaşlar 250 cc ve 650 cc arasında kararsızım.Biraz bekleyip 2004 Bmw 650 Cs Scarver alacağım 12 milyara.Yada Ktm Duke 200,İnazuma
Sym hoş sade bir motor beyaz rengi de güzel.Cbf 150 de yokuşta çok sıkıntı çekiyorum.Artık o problemden kurtulmak istiyorum.Motoru zorlayarak 110 yapmak benim için bir anlam ifade etmiyor.Hız yapamayım derken 250 cc ile aynı yakıyorum.
120 ye rahat çıkacak sabit gidebileceğim Enjeksiyonlu arka ön de disk.(Sym 250)yeter bana
Hiç memnun olmayan var mı acaba motorundan ?
Saygılar.