son hızı kaydediyor ve mode tuşuna basınca son hızı gösteriyormotor boşta devir saati sıfır ken nasıl 161 km gösteriyor.
son hızı kaydediyor ve mode tuşuna basınca son hızı gösteriyormotor boşta devir saati sıfır ken nasıl 161 km gösteriyor.
son hızı kaydediyor ve mode tuşuna basınca son hızı gösteriyor
İlginç bir yaklaşım motor üzerindeyken kazanın ne zaman geleçeği belli olmaz bakarsınız ışıklarda 0 km ile beklerken gelir bir bakarsınız 320 km ile giderken... bu motor la bu hızı yaparken ne önümde nede arkamda başka bir araç vardı. her neyse deteya gerek yok fazla takdir sizin bişey diyememkusura bakma ama bence gereksiz bir hız denemesi kaza yapmış olsaydı şimdi rahmetle anıyor olacaktık.
Herkes kendi motorunu övmüş tabi görünen o ki virajlardada ybr 125 çok iyi heleki frenler sorma gitsin..bas bana bas bana diye bağiriyor..0-100 desen allaha emanet2 dk sürer heralde 0-100 :mrgreen:
İlginç bir yaklaşım motor üzerindeyken kazanın ne zaman geleçeği belli olmaz bakarsınız ışıklarda 0 km ile beklerken gelir bir bakarsınız 320 km ile giderken... bu motor la bu hızı yaparken ne önümde nede arkamda başka bir araç vardı. her neyse deteya gerek yok fazla takdir sizin bişey diyemem
tamam işte bi onlar var bide jant şeridi var beyaz renk arka camurluk düşüncesi bende vardı acaba neyinkini takmışlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
arkadaşlar arka dişliyi bi numara küçük taksak size artı eksi ne olur hani belli başlı bilindikler vardır ama sizce neler olur hızda artıs olur şu şekilde düşük devir yüksek hız serilikte torkta kayıp ne kadar olur ne kadar olmaz
doğru ecelin ne zaman geleceği belli olmaz ama yinede tedbiri al takdiri allaha bırak seni dört kollunun üzerinde değil iki lastik üzerinde görmek isteriz.
YASİN CİM;
Bu gün yasinin motoru 20-30 km kadar test etme fırsatı buldum.
Frenleri çok güzel,viraj kabiliyeti,yol tutuşu,dengesi,torku tatmin edici,otoban faresi diyebilirsiniz motorlarınıza,trafikte makaslar,kaçışlar,ara hızlanmalar çok başarılı,motor sesinin tokluğu motorun ne kadar torklu olduğu hissini veriyor...
138 km hızla seyrederken aniden frenlere asıldım kazık gibi saplandı olduğu yere,aynalar çok zayıf geldi bana,birde yasin ;ayak fren pedinin biraz ayarını aşağıya çekilmesi gerekiyor...
Boyuma uygun olsa alabilceğim ve uzun yıllar keyifle kullanacağım bir makina...
Sym den inip kendi motoruma bindiğimde frenlerimin hiç tutmadığını anladım
Kazasız sürüşler hepinize.
Fatih burada söz konusu olan hız denemesi yada sürücünün kendini denemesi falan değildir.mesele motorun denenmesidir...piyasaya yeni girmiş motosiklet sözkonusu...bu motorla alakalı herkesin merak ettiği şeyler var.burada paylaşılanlar bu motoru tercih edecekler için yol gösterici şeyler genelde...yapılanda abes olan nedir anlamamaktayım.
sen hiç sahip olduğun motorların limtilerini denemedinmi?
doğru ecelin ne zaman geleceği belli olmaz ama yinede tedbiri al takdiri allaha bırak seni dört kollunun üzerinde değil iki lastik üzerinde görmek isteriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
bence arka dişliyi küçük yerine bir numara büyük tak kalkışın rahatlar fark ettiysen duke göre kalkışın daha ağır hem sen ufaktan stopiye başladın yakında tek teker yapmak istersin faydası olur.
kullanım şekli nasıldı daha düşme ihtimali varmı yoksa minimum değer mi..trilye gezisinden sonra yaptığım yakıt ölçümünde 3.1 litre ortalama elde ettim ful depo ile 440 km gittim 67 tl ye 13,8 lirte yakıt aldım
50 km si şehir içi geri kalanı gezi hızı. ara sıra gazlamalar da yaptım son sürat denedim dur kalkı bol yani daha da düşeçeği kesin yani 100 km ortalama ile gidersek 2.7 yada 2.8 e düşer bence.kullanım şekli nasıldı daha düşme ihtimali varmı yoksa minimum değer mi..
çok güzel değerler..demekki ben onla 100 le sabit memelekete gitsem 2.7-2.8 olcek.. ybr de 2.5 litre hiç etkilemez bile..kaç litre yağ alıyor motor 1.5 litre mi50 km si şehir içi geri kalanı gezi hızı. ara sıra gazlamalar da yaptım son sürat denedim dur kalkı bol yani daha da düşeçeği kesin yani 100 km ortalama ile gidersek 2.7 yada 2.8 e düşer bence.
o değerler henüz elde edilmedi garanti değiller ama yapılmayacak değerde değil bence. 1.7 litre ve bakımı gelip yaptırmazsanız 'oil cahange' ikazı veriyorçok güzel değerler..demekki ben onla 100 le sabit memelekete gitsem 2.7-2.8 olcek.. ybr de 2.5 litre hiç etkilemez bile..kaç litre yağ alıyor motor 1.5 litre mi
kaç bin kmde bir bakım ve yağ değişimleri..birde motorbloğu üzerinde büyük motorlardaki gibi yağ filtresi varmı..o değerler henüz elde edilmedi garanti değiller ama yapılmayacak değerde değil bence. 1.7 litre ve bakımı gelip yaptırmazsanız 'oil cahange' ikazı veriyor
sanırım yağ değişim ikazlarını saate kaydetmişler ve km si gelince ikaz veriyor. yarın 3 bine gidicem ondan sonrasını sorup öğrenirim garanti belgesinini henüz ilk sahibinden temin edemedim yağ filtesi buloğa gömülü sanırımkaç bin kmde bir bakım ve yağ değişimleri..birde motorbloğu üzerinde büyük motorlardaki gibi yağ filtresi varmı..
sanırım yağ değişim ikazlarını saate kaydetmişler ve km si gelince ikaz veriyor. yarın 3 bine gidicem ondan sonrasını sorup öğrenirim garanti belgesinini henüz ilk sahibinden temin edemedim yağ filtesi buloğa gömülü sanırım