ben yarın çalışıyorum yoksa gelirdim valla iyi olurda değişiklik her zaman iyidir..
akşam 5 ten sonra müsait oluyorum.
akşam 5 ten sonra müsait oluyorum.
bende 2008 5 ocakta ilk ybr mi aldım 2.5 yıl 40 bin km kullandım askre gittim..Bu 2. ybr em 4 ay önce aldım ilkide ikinci eldi buda öyle daha sıfır malımız olmadı :mrgreen:2007 cıvarlarında aktif olarak başladım askerden gelmiştim ondan sonra 2008 dede kendi motorumu aldım ondan beridir motorsuz duramıyorum![]()
ben anadolu yakasındayim bu taraflarda yaparsaniz seve seve gelirim..takip ettiğim bi motor wolf 250 yarın ERROR 88 ile lpg ciye gidicez sonra boşuz..Sahilde falan denrseniz maltepe bostancı kartal civarı gelirim..ben tuzlada oturuyorum bu arada..
bu hafta tüp işi olursa daha hiç bi pazar kimse bulamaz beni:queen::queen:bu hafta engin dolu zaten ancak önümüzdeki hafta olabilir bir aksilik cıkmazsa.
bende 2008 5 ocakta ilk ybr mi aldım 2.5 yıl 40 bin km kullandım askre gittim..Bu 2. ybr em 4 ay önce aldım ilkide ikinci eldi buda öyle daha sıfır malımız olmadı :mrgreen:
inşallah sıkılmazsınız yoksa yok pahasına gider motör söyleyim..nette fiyatlr 9 bin civarlarında ama yenisinin fiyatından haberleri yok sanırsam..honda değilki bu sürekli yükselsinbenimde ilk sıfır aldıgım motor nasıp olur herşey ben o kadar uzun kmler yapamıyorum cabuk sıkılıyorum ama bunu sıfır aldıgım için epeyi uzun süre kullanırım eğer racing makina almazsam bu ara fena işliyo içime zor tutuyorum kendimi![]()
wolf 250 sahibi değilim ama 3.5 litre yakar..sym 250 wolf sahibi arkadaşlar sakin bir kullanışta 100 km hız sınırlarını geçmeden 100 km ne kadar yakar hiç deneyen var mı litre bazında olursa daha anlaşılır olur
sym 250 wolf sahibi arkadaşlar sakin bir kullanışta 100 km hız sınırlarını geçmeden 100 km ne kadar yakar hiç deneyen var mı litre bazında olursa daha anlaşılır olur
fotoğrafsız değişiklikleri kabul etmiyoruzenginim gidonu değiştirdim seninkinide değiştirelim satıp race almana gerek kalmaz))
enginim gidonu değiştirdim seninkinide değiştirelim satıp race almana gerek kalmaz))
engin yarın ne yapıyoruz buluşma varmı test için.:cherry:
görüşme ne durumda 0-100 ü merak edenler için yazıyorum![]()
engin aramadı buluşamadık.arar diye evden dışarı çıkmadım engine nargile borcu yazdım .:cherry: