Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bildiğim kadar araraclarda katalizör söküldüğü zaman alt devirlerde güç kaybı oluşur üst devirlerde performans alırsın buna bağlı olarak yakıt tüketimide artar söküldükten sonra takılacak egzoz borusuna gazın geri tepme yapması için bombe veya meyil verilmesi lazım yada
yazılım yüklenmesi . transporeter t5 aracım vardı onun için araştırmıştım .

zaten egsoz borusunda büküm var motor bloğundan cıkıp arkaya gidene kadar bükümlü şekilde gidiyor alt devirlerde herhangibi bir eksiklik hissettirmiyor, genel olarak devirlenmesi şu anda orjınalınden daha iyi yakıt tüketimini daha ölcemedim ama arabalardan biliyorum bende kat iptali olunca performanslı şekilde yanı devamlı dip gaz gitmez isek ekonomi yapmak istersek yakıtında değişiklik olmuyor..

zaten egsoz borusunda büküm var motor bloğundan cıkıp arkaya gidene kadar bükümlü şekilde gidiyor alt devirlerde herhangibi bir eksiklik hissettirmiyor, genel olarak devirlenmesi şu anda orjınalınden daha iyi yakıt tüketimini daha ölcemedim ama arabalardan biliyorum bende kat iptali olunca performanslı şekilde yanı devamlı dip gaz gitmez isek ekonomi yapmak istersek yakıtında değişiklik olmuyor..

müsait olduğun zaman 0-100 km denemesi yapalım senle.

olur deneriz bu hafta sonu değilde bir dahaki hafta sonu gündüz c.tesi ve pazar müsaitim bu hafta sonu aksam 6 dan sonrada müsaitim istanbulun neresindesin
Bence hiç uğraşmayın derim 9 ila 11 saniye arasındadır..yol- sürüş-pilotaj-hava durumu şartlarına göre değişiklik gösterebilir :p

Bence hiç uğraşmayın derim 9 ila 11 saniye arasındadır..yol- sürüş-pilotaj-hava durumu şartlarına göre değişiklik gösterebilir :p
denemekten zarar gelmez hem tanışmış oluruz :) rejim yapayımda motorda bende hafif oluruz geçme şansımız artsın :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

tmm haberleşiriz denememizi yaparız en güvenli yolda en güvenli şekilde..
kaç kilosun engin

denemekten zarar gelmez hem tanışmış oluruz :) rejim yapayımda motorda bende hafif oluruz geçme şansımız artsın :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

kaç kilosun engin

178 boy 93 kiloyum senin boyun kilon nedir :)

178 boy 93 kiloyum senin boyun kilon nedir :)

baştan kazandım ya :cherry: 172 boy 76.5 kilo 1,5 ay önce olsaydı 82,5 kiloydum rejimdeyim :)

13,5 kg aramızda fark var benim motor geliyor 125 kg senin motor 163 kg 38kg motorun ağırlığı daha fazla senin toplamda 51,5 kg fark var arkaya bayan artcı almış kadar ağırlık farkı var :)

duke almadan önce sym aklıma yatıyordu ama aradaki 38 kg fark ve biraz daha duke gözüme yakışıklı geldi diye duke aldım.

baştan kazandım ya :cherry: 172 boy 76.5 kilo 1,5 ay önce olsaydı 82,5 kiloydum rejimdeyim :)

13,5 kg aramızda fark var benim motor geliyor 125 kg senin motor 163 kg 38kg motorun ağırlığı daha fazla senin toplamda 51,5 kg fark var arkaya bayan artcı almış kadar ağırlık farkı var :)

işte olmadı motorları değişiriz :D öyle farkı anlarsın eheh :D kiloluyum ben o konuda bişey diyemem ama pilotajda önemli tabiki :D

buluşmada seni de bekleriz.
ben anadolu yakasındayim bu taraflarda yaparsaniz seve seve gelirim..takip ettiğim bi motor wolf 250 yarın ERROR 88 ile lpg ciye gidicez sonra boşuz..Sahilde falan denrseniz maltepe bostancı kartal civarı gelirim..ben tuzlada oturuyorum bu arada..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar