- Katılım
- 26 Mar 2012
- Mesajlar
- 171
yakalandık yaaaaaaykut abi bide 0 aldım dedin bize engin abinin motoru almışsın hehe) saka bi yana Allah kaza bela vermesin abi nazarlardan korusun
![]()
yakalandık yaaaaaaykut abi bide 0 aldım dedin bize engin abinin motoru almışsın hehe) saka bi yana Allah kaza bela vermesin abi nazarlardan korusun
![]()
Klasik söylemler ve marka mukayesesi bu topic'te de diğer topiclerde de olduğu gibi almış başını gitmiş. SYM wolf'u ilk fuar'da incelemiştim. Teşhirci firma motorun ne fiyatını doğru düzgün söyleyebildiler neden makinanın enjeksiyonlu olup olmadığı konusunda bilgisizlerdi. Forumu baştan sona okudum. 250cclik bi makinaya 600cc muamelesi yada beklentisi içine girmek saçma olur. Ama uzun yollar gitmeyen kullanıcılar ortalama kullanıcılar için 250cc bence ideal makinadır. Şehir içinde kıvraklığının avantajını uzun yolda da komyonları sollarken size sunacağı uzun süreli olmayan performansıyla yeterlidir. İnanın uzun yolda çoğu kişi 160km/h ve üstü ile seyir etmiyor. Ben sahsen 90da kalmaya çalışıyorum. Çok ender olarak boş yolda biraz gazı gıdıklıyorum. Bu sebepten dolayı 250 yada 600cc makina ile de 90km/h ile seyir edilir çoğunlukla. Çünkü keyif veren hız bu dur. 140km/h den sonra rüzgar direnci insanı çok rahatsız etmektedir. Artan hızla birlikte artan yakıt tüketimide işin diğer tatsız kısmı. Titreşim konusuna gelince insanların bu konudaki beklentisini ben anlayamıyorum. Neticede bulunduğumuz yıl itibari ile üretilen çoğu marka ve modelde balansör sistemi var. Motorlar artık yok denecek kadar az titriyor. İnsanlar ne hayal ediyor ben anlamıyorum. neticede bacaklarınızın arasında dairesel hareket yapan bir piston (krank) var. Ama bu titresim minimaldir. Ve rahatsız etmez. Sanki yollarımız mükemmelde titreşimden bahsediyoruz. Neyse.. Bence SYM güzel bi iş çıkartmış. Kişilerin zevkleri göreceli olduğundan beğenenler kadar beğenmeyenlerde çıkacaktır. Ben şahsen WOLF ü beğendim.
olurmu abi 125 lik makineyle biz 120 nin altına inmiyoruzKlasik söylemler ve marka mukayesesi bu topic'te de diğer topiclerde de olduğu gibi almış başını gitmiş. SYM wolf'u ilk fuar'da incelemiştim. Teşhirci firma motorun ne fiyatını doğru düzgün söyleyebildiler neden makinanın enjeksiyonlu olup olmadığı konusunda bilgisizlerdi. Forumu baştan sona okudum. 250cclik bi makinaya 600cc muamelesi yada beklentisi içine girmek saçma olur. Ama uzun yollar gitmeyen kullanıcılar ortalama kullanıcılar için 250cc bence ideal makinadır. Şehir içinde kıvraklığının avantajını uzun yolda da komyonları sollarken size sunacağı uzun süreli olmayan performansıyla yeterlidir. İnanın uzun yolda çoğu kişi 160km/h ve üstü ile seyir etmiyor. Ben sahsen 90da kalmaya çalışıyorum. Çok ender olarak boş yolda biraz gazı gıdıklıyorum. Bu sebepten dolayı 250 yada 600cc makina ile de 90km/h ile seyir edilir çoğunlukla. Çünkü keyif veren hız bu dur. 140km/h den sonra rüzgar direnci insanı çok rahatsız etmektedir. Artan hızla birlikte artan yakıt tüketimide işin diğer tatsız kısmı. Titreşim konusuna gelince insanların bu konudaki beklentisini ben anlayamıyorum. Neticede bulunduğumuz yıl itibari ile üretilen çoğu marka ve modelde balansör sistemi var. Motorlar artık yok denecek kadar az titriyor. İnsanlar ne hayal ediyor ben anlamıyorum. neticede bacaklarınızın arasında dairesel hareket yapan bir piston (krank) var. Ama bu titresim minimaldir. Ve rahatsız etmez. Sanki yollarımız mükemmelde titreşimden bahsediyoruz. Neyse.. Bence SYM güzel bi iş çıkartmış. Kişilerin zevkleri göreceli olduğundan beğenenler kadar beğenmeyenlerde çıkacaktır. Ben şahsen WOLF ü beğendim.
geziyoruz dostum nerde olcazdört gündür nerde bu millet.
sezon kapanıyor diye olabilir satılıkların sebebi tahminimce...merhaba. sahibinden de gördüm. 2012 mode üç beş aylık ontaneye yakın motor var satılık. acaba bi sıkıntımı var. alıpta bukadar kısa zamanda insan neden satmak ister. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.alırken nasıl bi beklentiyle aldılar.aldıktan sonra neyle karşılaştılar. sonuçta kimse parayı kolay kazanmıyor. aldıktan sonra karşımıza tatsız süprizler çıkmasın. cevap verenlere şimdiden teşekkürederim.
birde wolf sahibi olan arkadaşlara sesleniyorum.gezmekten fırsat bulursanız motorla ilgili yeni tecrübelerinizi yazarsanız benimgibi aranıza yeni katılmayı düşünen arkadaşları sevindirirsiniz.