sym mio 100 nasıl bilirsiniz?

Katılım
22 Ara 2005
Mesajlar
81
merhaba..

uzun süreden beri araştırmalarım sonucu beat almaya karar vemiştim fakat sym mio 100 ü görünce biras kafam karıştı:silent: bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. diz alanı biraz darmı?sağlamlık nasıl?son hız gibi unsurlardada yardımcı olursanız iyi olur..

şimdiden teşekkür ederim.:cat:
 
Katılım
13 May 2008
Mesajlar
7,223
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kusura bakma fakat kız motoru bilirim.Bayanlara daha çok yakışıyor.
 
Katılım
19 Şub 2007
Mesajlar
703
Performansı iyi.today in bir boy büyüğü. şahin gibi benzin yakıyor...sağlam bir bws ile aynı gider ve dip gazda 100 yaparsa 100 le giden bws misali yakar... Bütün kullanıcıları 40 50 yi geçince benzini içiyor diyor..bence performans istyorsan runner 200 al... Vxr serisi...hem küçük kasa hem performanslı.
 
Katılım
9 Eki 2008
Mesajlar
611
tatlı bilirim , şayet maksimum 20 km lik şehir içi yolculuklarda işinize yarayabilir.ancak beat'le gezi bile yapabilirsiniz.bence almışken çok amaçlı bir scooter tercih edin beat alın.
 
Katılım
28 Haz 2006
Mesajlar
140
Fiddle 2'nin teknolojisi mi eski ? Beat de halen ön fren kampana, ayarı kaçırırsanız kilitleniyor kendinizi yerde buluyorsunuz, 10"jant da bozuk yollarımız için yetersiz bana göre...
 
Katılım
4 Şub 2008
Mesajlar
1,039
biraz performans istiyorsan bence 125-150 cc lere bak +++++ bu motor vergili 100 cc olduğu için yani 98-99 cc olsa vergisi yok şimdi sen bunuda alsan 250 cc bir motorda alsan aynı vergiyi ödeyeceksin o yüzden 125-150 cc ye bak
 
Katılım
15 Kas 2009
Mesajlar
208
Sen Beat ten boz ma çok güzel bir motor.İki kişiyle(180 kg)80 görüyor.tek kişiyle 95km.
 
Katılım
1 Tem 2008
Mesajlar
637
sym mio'yu bir kaç defa canlı olarak inceleme imkanım oldu.

en çok dikkatimi çeken şey kaliteli ve detaylı işçiliğiydi. butonlara, grenaj birleşim yerleinde vs. göz gezdirildiğinde kalitesini belli eden bir scooter. hatta daha ileri gidip bu disiplinde hondaya nazaran daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

belki de bu yüzden fiyatı muadillerine göre oldukça yüksek. eğer mali durumunuz elveriyorsa sym sizi üzmeyecektir.

yalnız karşısındaki rakibin honda beat oluşu insanın kafasını karıştırıyor. honda ön tekerde kampana frene sahip, stili göz kamaştırıcılıktan uzak bir scooter. fakat türkiye piyasasında çok tutulması ve dolayısıyla ciddi parça bulunurluğu ve 2. el piyasasına sahip olması gibi gerçekten önemli artıları var.

sym'nin parça fiyatları ve bulunurluğu konusunda sorunları olup olmadığından emin değilim. forumda yakınan birkaç arkadaş vardı. ne olursa olsun itiraf etmek gerekiyor ki mütevazi rakamlarda satılmış bir motosiklet. bu da insanı bahsettiğim konuda endişilendiriyor.

commuter'lara nispeten scooterlarda keyif-ihtiyaç oranının birinci kefesinin daha ağır basması daha doğrusu basabilme lüksünün olması sebebiyle ben olsam mio'yu tercih ederdim. stil sahibi bir motosiklet.
 
Katılım
13 Nis 2009
Mesajlar
767
Scooter alacağım zaman incelemiştim güzeldi kaliteli görünüyordu.Ancak bütçem yetmedi almaya :) bende hussar aldım ve pişman değilim :)

Bu arada sym fiddle beyaz kasa kahverengi deri koltuk ölünesi bir scooter :)
 
Katılım
2 May 2008
Mesajlar
8
17 tl ye depo doluyor carsı market pazar ...7 gün biniyorum ...süper motor herkese tavsiye ederim...hız istiyorsanız(burada persormans felan lafları ediliyor) gidin hayabusa alın zuhaaaa
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst