selamun aleyküm dostlar uzun zaman yoktum modem arızalıydır: , bugün fuara gittim joyride 200 6,250 gts 8,250 olmuş neden uçmuş fiyatlar? kampanya fiyatı 4500 tu neden fuarda uçtu fiyatlar???
altan motora 19bin km deyken silindir piston sekman yaptırdım 2 yıl garantili parçalar ve 4bin km sonra motor sibop kırdı motoru komple parçaladı. durumu anlattım parça yorgunluğu dediler ama korlasa sordum böyle bişey olamaz dediler!! 550ytl yeni masraf yapmıştım. şimdi işin içinden nasıl çıkıcam fikir verirmisiniz lütfen ne yapmalıyım:salut: :salut: :salut: 2004 model motorum elimde patladı satamamda masraf çokr:
Arkadaşlar ben benim GTS e xenon taktırmak istiyorum 8000 k lık. Varmı bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz güzel biyer?
abi takım çantasınıda getir, benim yeni panelin ışığı yanmıyor, gece hiçbirşey göremiyorum! Farlarında ayarı kaçmış, apartmanın önünde durunca anladım, 3. katı aydınlatıyordu :queen: ayar vidasıyla düzeltmeye çalıştım, vidanın sonuna kadar sıktım daha gitmiyor ama farlar 1. kata kadar inebildi :salut: Neyse pek şikayetçi değilim çünkü minibüs, otobüs, kamyon farketmiyor hepsi yol vermeye başladı :rendeer:
saygılar, sevgiler
Kenan
Arkadaşlar ben benim GTS e xenon taktırmak istiyorum 8000 k lık. Varmı bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz güzel biyer?
FERHAD selam
kazasız sürüşler olsun xenon icin bır ara ugrarsan elımızdekı modeller e bakarsın mutlak uygun olan vardır sana
saygılar T&T
tamer
kenan slm aksamları gec vakte kadar calısıyorum iş cıkısı ugra göstergedekı amul işini cözelım
tamer
Gecmiş olsun.
Makinanın garantisi bitmişmiydi.
Korlas öyle birşey olmaz diyorsa garantiden halleder o zaman gibime geliyor.
yaw yasin seninde bu şanssızlıgın..yine halledicek nokta altanmotor dur..:wiinkk:
gecmiş olsun..
S&S
@yasin geçmiş olsun, harbiden şanssızmışsın, sen gene T&T kardeşleri bir ziyaret et. :silent:
@ferhad bu forumda sorulmayacak soruyu sordun yani, tabiki Altan Motor Tamer&Taner kardeşler :rendeer:
fuar benide pek açmadı, özellikle aksesuar fiyatlarında hiç indirim yoktu diyebilirim. Eşim için mont baktık, bayan için bulabildiğimiz en uygun ve ucuz mont sadece bir yerde (genç moto) vardı oda ekstra pazarlıkla 110€ ya maloldu. İnşallah ay sonundaki fuar daha uygun olurda yaz için eksikleri tamamlarız.
evet garantisi bitmişti ama t&t abilerimiz kolaylık yapmadılar:salut: :salut: :salut: çözüm yok yani masraf çok ama:farao:
nasıl halletçem abi 4000 km de bu hale geldi gerisini siz düşünün:salut:
ziyaret ettim ama parça yorgunluğu dediler. yani sibop kafası parça yorgunluğundan dolayı kopuyo ve motoru dağıtıyor ama KORLAS BÖYLE BİŞEY OLAMAZ DİYOR ÇÜNKÜ MOTORU ALTAN MOTOR topladı diyor...:salut: :salut: hiç kimse yardımcı olmuyor...r:
Muhakkat extra bir durum vardır. Yoksa 24 binde motorun bitecek halı yok .
Diye düşünüyorum. 19.000 de motor yapıldıktan sonra demekki bir 19.000 daha masrafsız gitmeliydi.
.
fuar dedık hesaplıdır dedık harbı harbı gıydırmısler
korlasta pesın fıyatına 12 taksıt dıe bı kampanya var 8750 olduktan sonra 12 ay sıfır faız verselerde bısı farketmıyo
fena ucuk fıyatlar sımdı 8750 + plaka ıse nısan mayısta 10 11 ee satıcaklar aletı
yazık olcak bole gıderse sym gts modelıne
satamazlar bnce dahada ucarlarsa fıyatta
evet garantisi bitmişti ama t&t abilerimiz kolaylık yapmadılar:salut: :salut: :salut: çözüm yok yani masraf çok ama:farao:
nasıl halletçem abi 4000 km de bu hale geldi gerisini siz düşünün:salut:
ziyaret ettim ama parça yorgunluğu dediler. yani sibop kafası parça yorgunluğundan dolayı kopuyo ve motoru dağıtıyor ama KORLAS BÖYLE BİŞEY OLAMAZ DİYOR ÇÜNKÜ MOTORU ALTAN MOTOR topladı diyor...:salut: :salut: hiç kimse yardımcı olmuyor...r:
YASİN !!!
SENIN MOTORUN YAPILIRKEN SADECE PISTON SEKMAN SILINDIR YENI TAKILDI
(YENI PARCALAR TAKILDIGIN DA SADECE İMALAT HATALARINA KARSI 1 YIL GARANTILIDIR ) SILINDIR KAFASI İSE SENIN ESKI VE DAGINIK OLAN BIR BASKA MOTORDAN GETIRDIGIN VE CIKMA BIR PARCAYDI. SUBABLARLA ILGILI BIR MÜDAHALE YAPILMADI SADECE EKSANTIRIK MILINDEKI SORUN İCİNSESENIN GETRDIGIN CIKMA PARCALARLA YAPILDI ARIZAN GIDERILDI !!!!r:
AYRICA MOTORUN BIZDEN SONRAYETKILI OLMAYAN 2 3 YERDE DAHA TAMİR YAPILDINI BEN BILIYORUM (ALDIGIN SUBAB PIYANOSUNU BEN VERDIM SANA )
BU PARCANIN DOGRU TAKILDIGINDAN EMIN MISIN KI ?????????
(EKSANTIRIK AYARININ VE SUBAB AYARININ DOGRU TAKILARAK AYAR YAPILMAMASI SUBAB KOPARMASINA SEBEBTIR
HER ARADIGINDA SANA TEKNIK BILGI ALARAK BASKA YERLERDE MOTORUNU YAPTIRIRKEN BILE SANA YARDINCI OLDUM KI SEN NASIL HALA BANA GITTIM YARDIMCI OLMADILAR DIYORSUN ANLAMADIM !!!!!!!!!!!!!!!!
NE DEMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(KORLAS BÖYLE BİŞEY OLAMAZ DİYOR ÇÜNKÜ MOTORU ALTAN MOTOR topladı) SEN HATALARI YAPILAN İŞTE YADA PARCALARDA ARIYORSUN DURMADAN ????
SEN MOTOR KULLANMAKTA COK MU İYİSİN BİLİNCLİSİN Kİ !!!!!????????
MOTORUNU BASKA YERLERDE YAPTIRIP ORALARIN HATALARINI DA ALTAN MOTOR A OLMUS GİBİ LANSE ETME TAMAM MI !!!!!!!!!!!!!!!r:
BASKALARININ İŞİ BENI İLGİLENDIRMEZ
BENIM BU KONUDA TECRÜBEM 30 YILI GECTİ YASİN !!!!!!!!!
SANA AKIL VERENLERI DINLEMEYE DEVAN ET DAHA COK MOTORSUZ KALIRSINr:
r:
biz ALTAN MOTOR olarak kımseyı yolda bırakıp kandırmadık kapımız sen dahıl herkese ACIK herzaman!!!!!!
TAMER ALTAN .........................