Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

veee sonundaaaaa bugün ilk kazamı yaptım
virajda yola yağ dökülmüş sürüklendik beraberce motorumla
merak eden olur bende beşey yok dizim ufak tefek
motoru servise bıraktım
GTS lerin kaskosu 800 ytl miş aslında yaptırmak lazım böyle bi kazada zaten çıkarıyosun fazlasıyla
ayrıca istersen sokağa bırak
arkadaşlar ne düşünüyosunuz bu rakamlar sizce uygunmudur kasko gereklimi
Değerli fikirlerinizi öğrenmek isterim...

geçmiş olsun :salut: bence kasko tabiki gerekli :cat: motorun fiyatıyla karşılaştırırsan gayet iyi fiyat...

Revolution geçmiş olsun, Allah daha beterinden saklasın. Bencede kasko şart, üstelik 250 cc motorların kasko + fiyat avantajı bizim motorlara göre daha fazla. Joyride 200 için bana verilen kasko teklifi 960 ytl üstelik 4500 ytl bedel gösterilmiş ve bununda %70'ini karşılıyorlar sadece :pr: Uygun biryer bulursam bende yaptıracağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Revolution;

Buyuk gecmiş olsun..Allah beterinden saklasın..Motor önemli degil sana bişi olmasın..Kasko konusunda haklısın ama nedense kıyıp paraya yaptırmıyoruz..Ondan sonra dövünüyoruz..:pr:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Devrimcim çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin, ama Izmirde motor kullanmak Istanbulda kullanmaktan iki kat daha zor, asfalt cam gibi, bir de yağ veya mazot döküldüğünde, ha buzda sürmüşün, ha kirli asfaltta hiçbir farkı yok bence...
En azından sana birşey olmaması sevindirici....

Forumdan Uzaklaştırıldı
kesinlikle gerekli

motoru servise bıraktım
GTS lerin kaskosu 800 ytl miş aslında yaptırmak lazım böyle bi kazada zaten çıkarıyosun fazlasıyla

tüm motorcu arkadaşların kasko yaptırmasını tavsiye ederim. Sigoratcıyım ve isteyene özel fiyatlar hazırlayabilirim:rendeer:

GEÇMİŞ OLSUN DEVRİM ,

Sana birşey olmamasına sevindim. Umarım motorda da fazla hasar , masraf çıkmaz. Hepimizin çok dikkatli olması lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
uzzy bugün doğum günün NİCE MUTLU YILLARA
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili Uzay nice senelere sağlık, mutluluk ve SYM ile..:rendeer:
S&S

tüm motorcu arkadaşların kasko yaptırmasını tavsiye ederim. Sigoratcıyım ve isteyene özel fiyatlar hazırlayabilirim:rendeer:

Joyride 200 için kasko fiyatı söyleyebilir misin? Kaç zamandır kasko yaptırabileceğim uygun bir yer arıyorumdum, iyileşecek hastanın ayağına doktor gelirmiş derler, bu mesajın ilaç gibi geldi şimdi :rendeer:

Arkadaşlar herkese teşekkürler ilginiz için
tahai hep söylerdin kesinlikle haklısın izmir yoları berbat ucuz atlattıkdiyebilirim
Motorun alt grenajı boyanıp egsoz koruması değişecek görünen hasarı şimdilik bu kadar :pale:
hepinize kazasız sürüşler...
(birde bana GTS kasko fiyatı alabilrmiyim Eh 62 kardeşim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

Joyride 200 için kasko fiyatı söyleyebilir misin? Kaç zamandır kasko yaptırabileceğim uygun bir yer arıyorumdum, iyileşecek hastanın ayağına doktor gelirmiş derler, bu mesajın ilaç gibi geldi şimdi :rendeer:

tabiki kasko fiyatı jazırlarım ama bana motor için ruhsatta yazılı tam bilgileri ve tc. kimlik no vergi no bildirmen lazım
ehliyet kaç senelik doğum tarihi gibi bilgiler olmadan ekranlar fiyat çalışmaay izin vermiyor.bu bilgileri bildirdiğin anda broker olduğum için ayrıca bir kaç şirketten örnek fiyatlar çıkarabilrim

motoru servise bıraktım

Gecmiş olsun:rendeer:

geçmiş olsun

motoru servise bıraktım

büyük geçmiş olsunn size bişey olmadığına sevindimm.

Bu arada bende kadıköy altıyolda KOÇ ALLİANZ acentesiyim kasko konusunda fiyat isteyen arkadaşlarla bende koçallianz fiyatları verebilirimm.

eh62 meşlektaş olduğumuza sevindim yolun kadıköy taraflarına düşerse çaya beklerim. selamlar:cat:

Son düzenleme:

Bu arada bende kadıköy altıyolda KOÇ ALLİANZ acentesiyim kasko konusunda fiyat isteyen arkadaşlarla bende koçallianz fiyatları verebilirimm.

eh62 meşlektaş olduğumuza sevindim yolun kadıköy taraflarına düşerse çaya beklerim. selamlar:cat:

Kör istemiş bir göz Allah vermiş 2 göz :mrgreen: kendi motorun için kasko değerlerini biliyorsundur herhalde, 2006 model Joyride için kasko fiyatı söylersen sayenizde elimizde ciddi bir fiyat çizelgesi olacak, birçok insan bu bilgiden faydalanacaktır eminim.

arkadaşlar saolun tekrar;
peki hazır ikinizde yakalamışken eh62 ve joyride 2004 neidr abi GTS nin kasko fiyatı yıllık?
B ehliyeti 10 yıldır A2 6 aydır var
yani net değil yaklaşık bi fiyat versenizde olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

koç allaianz acentesi olman çok güzel ben genel müdürlükte çalıştım kaç senelik acentesin bilmiyorum ama şirkette beni herkes tanır, sorun olduğunda yardımcı olurum.Tam adresini verirsen kesin çayını içmeye uğrarım sana

Slm

koç allaianz acentesi olman çok güzel ben genel müdürlükte çalıştım kaç senelik acentesin bilmiyorum ama şirkette beni herkes tanır, sorun olduğunda yardımcı olurum.Tam adresini verirsen kesin çayını içmeye uğrarım sana

Eski KoçAllianz cı isen bizim de adımızı duymuşsundur belki 1995 den Beri altıyolda Marmara Sigorta Arac.hiz.A.Ş diye geçer ünvanımız. Ad:

Altıyol vişne sk no:37/3 kadıköy Butaraflara yolu düşen arkadaşları beklerim.

Kasko Primlerine gelincede KoçAllianzda primler girilen arç bedelin %10 na denk geliyor Örnek 5000 YTL için senelik 550 Ytl prim çıkmakta.Ve herşey dahil.Yanlızca kötü olan 250cc altı motorlarda hırsızlık teminatını motorun kapalı bir yerden çalınması durumunda ödeme yapıyor. Yani bizim Joyride lar dışarda iken çalınırsa ödeme yapmıyor.

İlgilenen arkadaşlara burdan duyurmuş olayım.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.bende kymco grand dink 15o var ama onu sym gts 250 ile degiştirmek istiyorum.bana sym gts250 hakkında biraz resim ve bilgi werirmisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar