Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar gts 250 ye kasko yaptıran varmı varsa kac paradan yaptırmıştır.
Çalınmaya karsı sadece kapalı garajdan calınırsa para öderler.

ben daha yeni bir kullanıcı olduğumdan dolayı aradaki farkları bilemiyorum fakat göstergelerin değişik olduğunu söylediler(görsel olarak).Teknik olarak ne gibi bir fark var bilemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar hava filtresinin yeni fiyatı 35 YTL. olarak beirlenmiş..Bilginize..
S&S

SYM gts 250 ye 1.400 kasko bedeli istiyorlar. Ve ayrıca kapalı garajdan motor calınırsa ödeme yapıyorlar.
GTS 250 ye kasko yaptıran arkadaşlar varsa paylaşacakları bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Motorun yüzde onundan fazla. Daha önce bu başlıkta böyle deniyordu.

arkadaşlar merhaba bende aranıza geldim sym gts 250 kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum motor hakkında ve bakımla ilgili götürebileceğim tavsiye ettikleri bir yer var mı

şimdiden herkese teşekkür ederim:bounce:

arkadaşlar merhaba bende aranıza geldim sym gts 250 kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum motor hakkında ve bakımla ilgili götürebileceğim tavsiye ettikleri bir yer var mı

kartal oto sanayi sitesinde "ALTAN MOTOR" var oraya götür. ana sayfada reklamı var sağ alt köşede:cat: bilgileri alabilirsin:cat:

ben daha yeni bir kullanıcı olduğumdan dolayı aradaki farkları bilemiyorum fakat göstergelerin değişik olduğunu söylediler(görsel olarak).Teknik olarak ne gibi bir fark var bilemiyorum.

ruhsat plaka dahil ne kadar fiyat:silent:

Son düzenleme:

Bende yeni birisi olarak haddım olmayarak topiği baştan okumanı tavsiye edeceğim:queen: Aradığın bircok cevabı bulacaksın.:wiinkk:

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğulu olsun kazasız belasız...
Sbuyukkilic ben izmirde kasko bedelini sorduğumda 800 ytl fiyat vermişlerdi Suzukinin çalıştığı sigorta şirketiymiş yani 1400 ytl çok para
Bence birkaç yerden daha fiyat al

arkadaşlar bilgileriniz için sağolun

arkadaşlar sym gts 250 kullanan kaç kişi oldu sitede bu motoru almakla hata etmedim umarım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bilgileriniz için sağolun

arkadaşlar sym gts 250 kullanan kaç kişi oldu sitede bu motoru almakla hata etmedim umarım

Neden hata edesin...:bounce: Secimin dogru..Kullandıkca zaman içinde anlayacaksın zaten..:wiinkk:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zuhtupaşam mail adresim [email protected]

Arkadaşlar hepinize sevgiler

Alındı anlaşıldı..eklendi..:wiinkk:
Bu arada birde teknik detay ileteyim...Süngerden yaptıgımız hava filtresini 2500km.civarında söküp temizledik..Çok fena cıktı..(Beklediğimiz gibi)..Su an orjinal hava filtresiyle aynı performansta sonuc alıorum..Bilginize...(Yakıt durumu, çekiş vs.)
S&S

2007 modellerin resimlerini nezaman görücez joyride ve gts 250 nin ve sym nin neden bir sitesi yok türkiyede:silent: japon var ama türkçe yok? nezaman olucak paşam bilgin varmı:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Modellere özgü site maalesef yok.:pale: Gönül isterdi tabii ama motana nın kendi siteside geliştirilebilir bu konuda aslında...:silent:
S&S

ya arkadaşlar bu gts lerin far yükseklik ayarını nasıl yapıcaz bilen birileri anlatsın yaw

Forumdan Uzaklaştırıldı
Far Yükseklik Ayari Nasil Yapilir

ya arkadaşlar bu gts lerin far yükseklik ayarını nasıl yapıcaz bilen birileri anlatsın yaw

Kafa grenajını söküyorsun, sağ ve soldakı sinyal ve sis farlarının soketlerini çıkarıyorsun, ortadaki far soketi kalıyor sadece. Far yüksekliğini görebilmek için. Üstte bulunan büyük sarı yıldız tornavida tutan vida kısa far ayarını yapar, altta duran büyük sarı civata uzun far yükseklik ayarını yapar.
O vidaları sola doğru çevirirsen far ayarı yukarı kalkar, sağa doğru çevirirsen aşağı doğru iner, aynı ayar civatalarından sis farlarında da bulunur, çalışma mantığı aynıdır, yanlız senkronu iyi tutturabilmek için tur hesabı ile çevirmenizi tavsiye ederim.

Not: Kafa grenajını sökmek konusunda bilgi sahibi değilseniz sökmeyi denemeyiniz, en azından servis elemanları sökerken dikkatli bir şekilde seyretmenizi öneririm, takarken yanlış şekilde sıkarsanız ses yapma olasılığı çok yüksek, özellikle ön camı sökerken ve takarken çok dikkatli olun, civataya abanmayın, mümkünse elinizle değil de elektrikli tornavida ile sökün. Ama en kısa zamanda kafayı söküp takmayı öğrenin çünkü far ampulünüz yansa dahi kafa grenajını sökmeniz gerek, ihtiyacınız olan aletler 10 yarım ve yıldız tornavida....

Kolay gelsin

biz denemesek daha iyi

Kafa grenajını söküyorsun, sağ ve soldakı sinyal ve sis farlarının soketlerini çıkarıyorsun, ortadaki far soketi kalıyor sadece. Far yüksekliğini görebilmek için. Üstte bulunan büyük sarı yıldız tornavida tutan vida kısa far ayarını yapar, altta duran büyük sarı civata uzun far yükseklik ayarını yapar.
O vidaları sola doğru çevirirsen far ayarı yukarı kalkar, sağa doğru çevirirsen aşağı doğru iner, aynı ayar civatalarından sis farlarında da bulunur, çalışma mantığı aynıdır, yanlız senkronu iyi tutturabilmek için tur hesabı ile çevirmenizi tavsiye ederim.

Not: Kafa grenajını sökmek konusunda bilgi sahibi değilseniz sökmeyi denemeyiniz, en azından servis elemanları sökerken dikkatli bir şekilde seyretmenizi öneririm, takarken yanlış şekilde sıkarsanız ses yapma olasılığı çok yüksek, özellikle ön camı sökerken ve takarken çok dikkatli olun, civataya abanmayın, mümkünse elinizle değil de elektrikli tornavida ile sökün. Ama en kısa zamanda kafayı söküp takmayı öğrenin çünkü far ampulünüz yansa dahi kafa grenajını sökmeniz gerek, ihtiyacınız olan aletler 10 yarım ve yıldız tornavida....

Kolay gelsin

bunu biz denemesek daha iyi sanırım işi bilen servise yaptırmak en mantıklısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tabi istanbulda olsaydın Altan motora gider ve kafa granajının sökülmedende yapılabilecegini Tamer ustanın gercekten usta ellerinden görebilirdin..:wiinkk: Ben gördüm, öğrendim yapıorum...Ama tarif etmem imkansız..Çünkü görmeden el yordamı ile yapabiliyorsun..Yani ayar vidalarının yerini elle bulabilme söz konusu...
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar