r:
altanmotoru aradım ama tamer'i istemedim, karşıma çıkan kişiye fiyat sordum ve etiler korlasdan daha yüksek fiyat verdiler :silent: motoru satmak için çaba bile harcamadı karşıdaki ! tok satıcılar galiba :farao:
neyse biraz daha araştırma yapacağım, uygun biryerler mutlaka çıkacaktır.
Ah be kardesim..

r: sen ara ve tamer i iste...ve benim sölediğimi söle demedimmi..ara sen ara...
selam arkadaşlar ben ünsal zaferden sym motorunu satın aldım.gts 250 8000km de zat dan terfi ettim.çok yabancıyım bu motora ve bilgim yok lütfen yardım edin soruların şunlar
1-zat gibi artçı için orjinal sırt dayanağı varmı
2-iridyum bujiyi nerden alabilirim?
3-zor çalışıyor sebebi ne olabilir bende hata var?
4-performans için hangi parçalar değiştiriliyor orjinal mi?getirtmeme yardım edermisiniz
5-yağmurda kayıyormu?lastikler iyimi sizce?
6-debriaj kısmından kalkışlarda tuhaf bir ses geliyor bu durum çoğunda varmış doğrumu? bunu nasıl giderebilirim?sizdede varmı?
7-istanbuldaki en ilgili ve iyi temiz işçiliği olan servis hangisidir tel. ve isim verirmisiniz.
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SORULARIMA AYNI 7 MADDEDE CEVAP VERİN ÇOK RİCA EDİYORUM.İLGİ VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ... SAYGILAR ÜNSAL
Dogru kararın için tebrikler öncelikle..:rendeer:
Tüm sorularına yanıtalabilecegin servis ana sayfanın sag yanında banner ıda bulunan "Altan Motor" dur..Yeri kartal sanayii dedir..Taaa avcılardan müşterisi vardır..Kesinlikle İst. un en iyi servisidir..
1.Evet vardır..ve sadece Altan motor da mevcuttur..Fiyatı 150 ytl.dir
2.Ben 1 haftadır kuulanıorum iridyum..süper..Bostancı buzmoto da var..35 ytl.(
www.buzmotor.com)
3.Buji degişince muhtemelen farkeder ama mutlaka hava filtreni degiştir..dogrusu altan motora git..
4. performans için forumu iice oku..su an dogru dürüst bişi yok..
5.eger kısın kullanacaksan mutlaka degişmen gerekir..ve pirelli dısında secenegin yok..bu konuyla alakalıda forumu oku..
6.debriyajlar garantiden degişti hepimizin..yine müracaat altan motor..
7.e deminden beri yazdım..:wiinkk:
S&S