Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sağol piper ilgine; ayrıca hoşbuldum..

bostancı ve kozyatağında birer joyride buldum öğleden sonra onlara bakmaya gidicem..hem belki sahipleriyle konuşabilirsem kendi sorduğum soruma burdan cevap vericem..
yada neyse ya o kadar önemli değil ha 3,5 lt ha 4 lt sonuçta hakkını sonuna kadar veren bir makine ve hiç bir sekilde olumsuz yorum almamış bir marka..

birde son olarak beni rahatsız eden ufak bir detay var joyride ile ilgili şöyle ki;
burgman yada mondial zat 150 kullanırken ayakları uzatıp kullanabiliyoruz maxiscooter kullanım tarzı yani.. ama joyride ta bunun için ayak koyma yeri göremedim orjinalde.. sonradan takılabilirmi yada siz nasıl kullanıyorsunuz ?? dizler kırıkmı yoksa??

yaaa arkadaşlar bu sym 500 cc yada 400 cc fln motor çıkarmayı düşünmüo mu yaww bi araştırsak ona göre motor değştirmeye karar vercem...gene sym almak istiyorum çünkü...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaa arkadaşlar bu sym 500 cc yada 400 cc fln motor çıkarmayı düşünmüo mu yaww bi araştırsak ona göre motor değştirmeye karar vercem...gene sym almak istiyorum çünkü...

inşallah vardır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dün öğlen telefonda konuştuğum paşa Thai ile birlikte Etiler e geldiler.İkinize de teşekkur ederim..Motorları gördüm..Gayet güzel olmuş..Özellikle Flasher (Çakarlar) nefis olmuş..Tabi Thai kırmızı renkli polis montuna benzer montla yırtabilir.:) Ama yinede polisin olduğu yerlerde pek kullanmayın derim..Evet Thai ..tatilden gelmeni 4 gözle bekliyecem walla...Sevgili Erhan ve Ziya dün zahmet oldu size ama tanıştığımıza memnun oldum..Umarım bir gün hepberaber dolaşırız..
De

Tühh Derya yazamadan yanlışıkla yolladım Sonu De çıkmış..Biri bişey demeden kendi kendime yazayım bari:)

Ne demek Derya,
Tanıştığımıza çok memnun oldum. Bu başlığın amacı sadece topic içerisinde bilgi alışverişi değil, aynı zamanda tecrübe ve bigi birikimizi yüzyüze de paylaşmak.
Benim motorum tek olsun diye, hiçbirşey yaptırmıyoruz, buradaki arkadaşlar çok iyi bilirler. Motorumuza birşey yaptırdık mı herkese öneririz ki, hepimiz faydalanalım hepimizin motoru güzel olsun.....
Hatta Avusturalyadan ve singapurdan forumumuzu takip eden ve bizlerle bilgi paylaşımında bulunan ecnebi dostlarımız da mevcut.
Türk malı SYM montları bu başlıkta kimseye satamadık ama singapur ve malezyada bayağı bir kullanıcısı var (anlayan anladı artık)...

Tekrar hoşgeldin Derya, seninle birlikte serkan79'da benim dönüşümü dört gözle bekleyecek, onun motorun işi de var netekim....
Kısa bir aradan sonra sizlerle tekrar birlikte olacağız arkadaşlar, kısa bir tatil yapayım bende....:queen:
Kendinize ve SYM'nize iyi bakın, kazasız sürüşler....

Ne demek Derya,
Tanıştığımıza çok memnun oldum. Bu başlığın amacı sadece topic içerisinde bilgi alışverişi değil, aynı zamanda tecrübe ve bigi birikimizi yüzyüze de paylaşmak.
Benim motorum tek olsun diye, hiçbirşey yaptırmıyoruz, buradaki arkadaşlar çok iyi bilirler. Motorumuza birşey yaptırdık mı herkese öneririz ki, hepimiz faydalanalım hepimizin motoru güzel olsun.....
Hatta Avusturalyadan ve singapurdan forumumuzu takip eden ve bizlerle bilgi paylaşımında bulunan ecnebi dostlarımız da mevcut.
Türk malı SYM montları bu başlıkta kimseye satamadık ama singapur ve malezyada bayağı bir kullanıcısı var (anlayan anladı artık)...

Tekrar hoşgeldin Derya, seninle birlikte serkan79'da benim dönüşümü dört gözle bekleyecek, onun motorun işi de var netekim....
Kısa bir aradan sonra sizlerle tekrar birlikte olacağız arkadaşlar, kısa bir tatil yapayım bende....:queen:

Oraların tadını cıkar Thai :wiinkk: Dönüste benimde cakar olayım war :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
thai yokken itinalı çakar takılır bilginize...:)
S&S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne demek Derya,

thai kardeş nereye gidiyon tatile bende tatile çıkıyom 5gün sonra bir thailand
yaparız dime :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
siz gülün gülün...düşersiniz...:) elimi sürersem noliim...ziya da artık sinagapura tasınıo zaten..:p
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
önce cakar alcaksın..sonra thai ile irtibata gecip (tabi istiosan) aynalar için cam temin ediceksin..sonra bakarız..:)
S&S

Arkadaşlar Merhaba

Uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Sonunda mali durumuda ayarlayıp bir GTS 250 alıp yollara çıktım. 300 Kilometrede yağ değişimine gitmem için motoru tanıyan iyi bir ustanın bulunduğu yetkili servis ismi öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Merhaba

Uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Sonunda mali durumuda ayarlayıp bir GTS 250 alıp yollara çıktım. 300 Kilometrede yağ değişimine gitmem için motoru tanıyan iyi bir ustanın bulunduğu yetkili servis ismi öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

sevgili Ali;
Seçimin için tebrikler..:cat: Eger ist. anadolu yakasındaysan tek doğru adres kartal sanayiinde "altan motor" dur..
ana sayfada sağ tarafta asagıya doru zaten reklamınıda görebilirsin ve iletişim bilgilerini..:wiinkk: bizden selamlarla gidebilirsin..
Allah kazasız belasız ii günlerde kullanmayı nasip etsin..:rendeer:
Alican
S&S

İyi dileklerin için teşekkürler

Altan motorla ilgili daha önceki yazılarınızdan konusunda uzman olduğunu anlamıştım. Ancak ben Gayrettepe'deyim daha yakın aynı ayarda bir servis var mı merak ediyorum. Yine de eğer İstanbul'daki en iyisi bu diyorsanız oraya götürürüm

Arkadaşlar Merhaba

Aramıza Hosgeldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman temennisiyle :rendeer: Bende Anadolu Yakasında oturdugum icin gözüm kapalı Kartal Oto Sanayii de bulunan SYM Yetkili Servislerinden Altan Motor dan Tamer Ustaya götürmeni tavsiye ederim Pisman olmyacaksın :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi dileklerin için teşekkürler

Altan motorla ilgili daha önceki yazılarınızdan konusunda uzman olduğunu anlamıştım. Ancak ben Gayrettepe'deyim daha yakın aynı ayarda bir servis var mı merak ediyorum. Yine de eğer İstanbul'daki en iyisi bu diyorsanız oraya götürürüm

bence üsenme walla oraya gitmeni tavsiye ederim..zaten ilk bakım sadece yağ değişcek bide şöle bi kontrol..beklersin ve dönersin..istersen dönüşte ban ugrarsın yorgunluk çayı içersin..:wiinkk:
S&S

arkadaşlar selamlar
bursa'da 1 eylül tarihinde düzenlenecek olan teorik motosiklet sürüş eğitimi'ne hepinizi bekliyoruz. bursa büyükşehir belediyesi yerel gündem 21 motosiklet çalışma gurubunun benim de yönetiminde olduğum enduro türkiye motosiklet grubu ile ortak paydada buluştuğu bu etkinlik tamamen ücretsiz olacak. OMM eğitim bölüm başkanı sn. david maden konuşmacı olarak katılacak. btso konferans salonunda yapılacak olan bu eğitim etkinliği 4.5 saat kadar sürecek. bilgi için benimle yada (224) 223 44 61 ile irtibata geçebilirsiniz.
ayrıca web ziyaretleri için www.enduroturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
sevgilerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar