BU GEZİ RAPORU PIPER TARAFINDAN MERTDG' ye İTHAFEN BURAYA EKLENMİŞTİR AMAÇ SYM'nin HOŞ FOTOĞRAFLARLA TANITIMIDIR ve GEYİK İÇEREBİLİR ! :rendeer:
1 Ağustos akşam üstü... Bilgisayar başında nasılda bunalmışım ! Sevgili Erdem'i aradım dışarı çıkıp biraz motosiklet yapalım. O da bunalmış, atladık benim Joyride'a çevreyi gezeceğiz. Zaten Atakumdayız, bari dedik şöyle en yakın yerden tırmanalım tepelere kırlara....
Erdem arkada ben önde zaman zaman direksiyonu değişerek Atakum kent ormanında aldık soluğu. Mekan güzel, yanımızda fotoğraf makinası da var, amerikan polisi taklidi, maymunluk derken hem fotoğraf çekiyoruz hem geziyoruz orman içinde.
Akşamüstü orman içerisindeki patikalarda gaz açmak oldukça keyifli. Burada değişik patikalar keşfetmek oldukça zevkliydi.
Orman dışına çıkıp biraz daha tepelere tırmanma kararı veriyoruz. Bol bol fotoğraf çekmek eğlendiriyor bizi.
Tırmandıkça arkada kalan gün batımı ve dağ manzarası ve de hemen altında deniz büyülüyor bizi.
Lastik değmemiş çayırlarda scooter işi enduro yapmak inanılmaz keyif verdi bana. Çoğu kişi scooter sevmez ama ben bayılıyorum bu alete. Kim demiş scooterla enduro yapılmaz diye!

Hele bir de motor güçlüyse değmeyin keyfine.
Çobanlı mevkiinden Balaç köyü sırtlarına doğru yola devam. Kızzlar! kollayın kendinizi !! Erdem'in çok karizma pozlarını yakaladım. 8)
Güneş Kocadağ'ın ardından yavaş yavaş batmakta... Kızarmaya başlayan gökyüzü ve bulutlar eğlenceden yorulan bizlere harika enstanteneler sunuyor.
Erdem'e biraz motosiklet mankenliği yaptırıyorum. Bu iş aslında kızlarla yapılır ama ne yapalım. Eldeki malzeme bu !
Adam manzaranın keyfini çıkarmak üzere sigarasını yakarken benim nasıl bir poz yakaladığımın farkında bile değil. Bu fotoğrafı beğendim.
Eee, o kadar uğraştık, birazda biz çıkalım fotoğraflarda.
..ve günün son fotoğrafı ! Fena olmadı, bari bunu avatar yapayım. Malesef Makinanın şarjı bitti. Daha çekilmemiş birçok manzara kaldı. Şans ! Artık birdahaki gezimizde çekip sizlerle paylaşırım.