serc' Alıntı:
Hoşbulduk,
Apexhan geçmiş olsun.
Thai sağol, servisim Bursa'nın tek yetkili satış ve servisi, aynı zamanda yeni motorcu olmama rağmen (A2 alalı 6 ay oldu da

) bana çok arkadaşça ve dostça davranan ve GTS almama neden olan insanlar. Tavsiyelerine uymaya çalışacağım.
Bu arada forumdan takip ettiğimden anladığım kadarı ile henüz Mertdg parçalar için parayı aktarmamıştı. Acaba çanta aparatı için talep kabul ediyor mu hala?
Selamlar, saygılar.
serc...
senle msn de konuştuk ancak diğer arkadaşlarında bilgisi olsun dedim..
taiwanda bir gts kullanıcısıyla tanıştık,1 aydır onunla görüşüyoruz..parçaları oradan toparlayıp bize gönderecek, adam bir gts delisi, kendi motoruna 4000 dolar harcamış, derki burada kalşte kalite parçalar var ve sana kalitesiz malları tavsiye etmem, bana güven dediklerimi al....
neyse kısacası 25 değişik parça listesi yaptık , resimleri ve özellikleri bende...sorun şu ki burada gümrüğe takılırmı takılmaz mı? denemeye karar verdik larry le (larry oradaki arkadaş)
geçen hafta ona bir miktar para gönderdim ve 1 adet egzoz ve 1 adet debriyaj seti aldı...ancak orada sınav dönemi olduğu için çok yoğun..arkadaş ingilizce öğretmeni...sanırım hafta sonuna doğru işleri bitecek,genelde msnden görüşüyoruz (geçen hafta görüşemedik bu yüzden..sadece mailleştik)
Plan şu.... dhl,fedex,ups gibi kargo firmaları hem pahalı hemde gümrük sorunu olabilir....en güzeli normal posta ile yollaması,bakalım önümüzdeki hafta 2 parça gelecek, eğer bir sorun olmazsa diğer parçaları yollayacak..
egzoz ve debriyaj en riskli parçlar, geçerse diğerleri kolay......inşallah sorun olmaz...olursa su içicez ardın dan.....ehhehee
parçlar gelince sizlere yazarım , ozaman kim ne istiyorsa söyler onuda ekleriz...bu arada motanada bazı parçaları getirecek, oradanda temin edebiliriz...bu işi baya araştırdım SPYBOT lar beni duyuyorsanız yardım cı olurum..tüm bilgiler mevcut....:queen: