Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak ya bide soruyo..joyride 2004' Alıntı:slm arkadaşlar
perşembe toplanıyomuyuz yoksaaaa:bounce:
S&S
bak ya bide soruyo..joyride 2004' Alıntı:slm arkadaşlar
perşembe toplanıyomuyuz yoksaaaa:bounce:
ScootaGeek' Alıntı:G'day from Melbourne, Australia. Thanks to mertdg from the Singapore www.futurescootering.com forum for inviting us to post here.
The SYM GTS 250 has just been released in Australia where it is called the Bolwell Firenze. I bought one about a week ago and am really enjoying it.
I just filled up the fuel tank tonight and got just less than 22km per litre for my first tank (273 km). I am hoping I will get better mileage as the engine wears in.
I look forward to hearing about your rides in Turkey.
Bruce (ScootaGeek)
Melbourne, Australia
PS. My wife and I spent a few days in Istanbul about three years ago - I had great trouble keeping her out of the Grand Bazaar!!! We loved Istanbul and would like to come back again for longer next time.
ScootaGeek' Alıntı:G'day from Melbourne, Australia. Thanks to mertdg from the Singapore www.futurescootering.com forum for inviting us to post here.
The SYM GTS 250 has just been released in Australia where it is called the Bolwell Firenze. I bought one about a week ago and am really enjoying it.
I just filled up the fuel tank tonight and got just less than 22km per litre for my first tank (273 km). I am hoping I will get better mileage as the engine wears in.
Bruce (ScootaGeek)
Melbourne, Australia
PS. My wife and I spent a few days in Istanbul about three years ago - I had great trouble keeping her out of the Grand Bazaar!!! We loved Istanbul and would like to come back again for longer next time.
uzzy' Alıntı:Arkadaslar hepiniz harikasınız tebrik ederim sıkı bir sekilde takip ediorum sizi uzun zamandır motor alacagım ve bugün suzuki burgman - piaggio - sym arasında kararımı werdim kesinlikle GTS 250 .. Mükemmel bir motor tasarımını yapan mühendisleri cok yasasın .. Bu kararı bana veren Anadolu Yakası SYM Bayiilerinden Hakan KABA'ya huzurlarınızda cook tesekkür etmek istiorum .. En ince ayrıntısına kadar bana anlattı .. Kendiside su an bu makinadan kullanıooo .. Bugün incelerken yapmıs oldugunuz organizasyonlardan bahsettim oda tanısmak istedi sizlerle .. Temmuz 1 gibi alıorum makinamı .. Benide aranıza kabul edermisiniz .. Adım Uzay :
apexhan' Alıntı:avrupa yakasına nezaman geliyorsunuz ben çayı demledim bile...
uzzy' Alıntı:Arkadaslar hepiniz harikasınız tebrik ederim sıkı bir sekilde takip ediorum sizi uzun zamandır motor alacagım ve bugün suzuki burgman - piaggio - sym arasında kararımı werdim kesinlikle GTS 250 .. Mükemmel bir motor tasarımını yapan mühendisleri cok yasasın .. Bu kararı bana veren Anadolu Yakası SYM Bayiilerinden Hakan KABA'ya huzurlarınızda cook tesekkür etmek istiorum .. En ince ayrıntısına kadar bana anlattı .. Kendiside su an bu makinadan kullanıooo .. Bugün incelerken yapmıs oldugunuz organizasyonlardan bahsettim oda tanısmak istedi sizlerle .. Temmuz 1 gibi alıorum makinamı .. Benide aranıza kabul edermisiniz .. Adım Uzay :
Bruce (ScootaGeek)
Melbourne, Australia
apexhan' Alıntı:avrupa yakasına nezaman geliyorsunuz ben çayı demledim bile...
Thai' Alıntı:Ne servisler biliyorum ki, rolanti ayarını yapamayıp üstüne ukalalık yapan.
Thai' Alıntı:Önümüzdeki salı herhalde geleceğiz, sen çayı koy, ama bak elin ecnebisine bile söylüyorum, hava filtrelerinizi her 1000 km.'de kontrol edin diye.
Karbüratörlerimiz çok hassas arkadaşlar, pek mıncıklamaya gelmiyor. O yüzden motosikletinizin sağlığı ve cebiniz için her 1000 km.'de söküp temizleyin. Ve her 3000 km.'de değiştirin.
Anlaşıldı fotograflı anlatım yapalım bir tane, "do it yourself" bakım için.
mertdg' Alıntı:THAİ benimki gene çok yakio yaaa...karbüratör değişmesine rağmen acaba diorum ben mi fazla gaslıyorum...başka ne olabilir sence??
mertdg' Alıntı:Tebrik ederim ..güle güle kullanman dileklerimizle....Aramıza kabul etmek nedemek...aşkolsun......buluşmalara bekliyoruz ayrıca fırsat buldukça sık sık topic ile ilgilenmen bizi sevindirir...senden sürekli yazmanı bekliyoruz...ne renk alacan motoru? motoru alınca bana yemek osmarlıcan mı? :queen: :queen:
Bu topiicin insanları ne kadar misafirpervermis Tesekkürler herkeze :rendeer: Durun bakalım henüz kavusamadım ama Temmuzun ilk haftası kısmetse kavusacagım .. Renk konusunda Gri tercih edecegim .. Tabii alınca resimleri dısındada bende genelde bu topiide olacagım .. :cat:
Yemek konusuna gelince istediğin yemek olsun :bounce:
Servis konusunda yardımlarınızı tabiiki alacagım ama dün gördügüm kadarıyla Göztepe Libadiye Caddesinde Benzinlik yanında bulunan servis gözüme iyi gözüktü .. Yan tarafta bayii hemen yanındada servis .. Bilmiyorum orayı bilen varmı .. :wiinkk:
Eylemlerinize katılmak istiorum .. Motoru alacagım bayii Hakan da motoruna deli fena asık memnun bir adam .. Banada bu askı fena asıladı :cat: