herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim
akşam 6 da geldi motor valla ne yalan sölim ilk başta baya bi korktum bide yağmur vardı bi cesaret hadi dedim korkunun ecele faydası yok yürü motorru getiren bahceye sokmuş çıkana kadar resmen kayak yaptım çim mim kalmadı hertarafı hallettim:cherry:
yaa benimkiyle alakası hiç yok sanki ilk defa motora biniyormuşum gibi oldu gidona alışmam biraz zaman alcak çok farklı geldi.neyse çıktım yola yağmurda yağıyor motorda yabancı çok fazla hızlanamadım en fazla 80 ben eskisinde 80ne çıktımmı uçuyorum sanıyordum hertarafı titriyordu motorun tabi bende zaten nasıl gittiğini hiç anlamadım yağ gibi kayıyor resmen süper bişey
özellikle suspansiyonuna bayıldım tam gidona alışık olmadığım için çukurların hiç birişni kesinlikle atlamadan daldım çıktım dengede en ufak bir sorun yaşatmıyor bayıldım daha önce bi çukura girdiğimde seleden havalandığım oluyordu malum kilo faktörü:cherry:
yanlız viraj alışlarında biraz zorlandım gidonu çeviriyorum yatış pozisyonumu alıyorum ama hemen tepki vermiyor o konuda biraz zorlandım ama bikaç güne kadar sanırım alışıcam valla çok memnun kaldım süper bi makina zaten motora ilk merak sardığımda bu motorum hastasıydım şimdi benim oldu işallah uzun seneler sorunsuz kullanıcam:cherry:
yanlız ayağa almakta çok zorlanıyorum hemde bayacana acilen kilo almam lazım
valla uzay mağazaya girince beyaz gts istiyorum dedim adam bi afalladı :cherry:tuturdum orda beyazını getirin alıcam diye sonradan dank etti sen kendin yaptırmışın ama süper duruyor beyazı kazasız belasız iyi günlerde kullan işallah