pinar yine mi sennn
UZAY selam , naber
abi bu pinar varya acaip kiskanc . benim motosikleti gordu kiskancligindan gidip gts aldi . once nexus 500 diye tutturdu alma dedim. 4 -5 aylik motorcu olacak 125 e bile binmeden dogru duzgun 500 e zipliyordu . joyride 200 al dedim inat etmis bizim motorlardan aldi ustelik de sirf beni sinir etmek icin ayni renk
))
Birde ustune usluk gts250 artik kiz motoru oldu diyor . 500 lugu ciksa hemen degisecegim valla .
)
Pinar seni burda bulamam sandin di mi hehe . Enisteye soylicem satsin o motoru . sana bisiklet alsin bu ne yaa .
neyse ki japonyadan aksesuar getirtiyorum da en azindan benim motosikletim seninkindne farkli olur. Zaten 50 lik topcase ile farkli oldum biraz
uzay ne zaman toplanicaz.. haber bekliyorum dostum.
İlker T.
UZAY selam , naber
Birde ustune usluk gts250 artik kiz motoru oldu diyor . 500 lugu ciksa hemen degisecegim valla .
Pinar seni burda bulamam sandin di mi hehe . Enisteye soylicem satsin o motoru . sana bisiklet alsin bu ne yaa .
neyse ki japonyadan aksesuar getirtiyorum da en azindan benim motosikletim seninkindne farkli olur. Zaten 50 lik topcase ile farkli oldum biraz
uzay ne zaman toplanicaz.. haber bekliyorum dostum.
İlker T.