VOYAGER' Alıntı:
MERTDG
eee hayırlı olsun bakalım. artık xenonlu gts gorursek bılecegızkı senın motor:cat: kısaya mı uzuna mı yoksa her ıkısınemı taktırdın ? flasor ısını ne yaptın ? resım gondermemıssın ? performanslarıda gerceklestırırsen bundan boyle senın motor' artık SYM GTS 250 SLX dememız lazım :queen: bu konularda bırcok arkadasa yol gosterıcı oldugun ıcın tesekkurler.
Xenon u kısaya taktırdım..aslında 2 sinede istiodum ama pahalı geldi.....

ale:
falşör ü ise bekliorum motorum tüm parçaları var suzukide 2 tane si yok bil bakalım hangileri.....

r: flaşör ve beyin...diğer herşey 1 günde elinde..şans işte haziranın ilk haftası gelecek....yani yolda dönerken sinyal vermeyen xenon farlı bi gts görürsen anlaki benim o
Bu arada dünyadaki tüm performans parçası üreten firmalarla yazıştım...malesef gts 250 için hiç biri üretim yapmıo

r:
sanırım şöle yapıcak olan bir parçayı uydurmaya çalışacaz.....
Korlasla görüştüm debriyaj seyi ve kayışını getirebiliyorlarmış..
egzozst özel yapım olacak...birde biraz kasıp hava filitresi uyarlıcaz....
haa bunları korlastamı yaptırcam daha karar vermedim......Tamerle yaparız sanırım...
karbüratör ve egzantirik kitleri için tamerle bi çalışma yapmamız gerekecek sanırım....olan bi kiti bulmaya çalışcaz....
bu arada Thai belki yerinde gidecek..oralarda bulabilirse bence birleşelim herkes alsın.....
250 cc bi motorda yapmak istediklerim 5-6 hp veriyor ancak tork artığı için size şöle söliim motorun önünü falan kaldırabiliosunuz.....ben kaldırırmıyım hayır ...ama dursun bi kenarda....
yaklaşık fiyatları söliim....
egzozst özel yapım 300 dolar
debriyaj seti (varyatör dahil) 200 dolar
karbüratör,egzantirik hava filitresi kit 300 dolar civarı ancak daha bulamadım gts ye olanını....
Kafaya taktım yapacam....ayak uydurabilcek varsa gelsn peşimden ehehehhee
hafta sonu 1-2 saat toplanalım derim ben..birer çay içip benim motoruma bakarız her kes kıskanır ....ehehehehheheheheheh :queen: