zuhtupasa' Alıntı:sevgili thai kardesim..
kitapçık için ellerine sağlık..:rendeer: bende indirdim.. bakarsın lazım olur filen..:wiinkk:
Thai' Alıntı:Tamamdır Mercim seni MSN listesine ekledim,
Bu arada Kartal sanayide senin motoru görmüştüm geçen hafta amortisörler değişiyordu.
Benimde karbüratör değişti.
İşte SYM'nin bu yanını çok seviyorum, şikayetin varsa ne fazla uğraştırıyorlar nede kullanıcıya korkulu rüya gördürüyorlar, direk değişim yapıyorlar.
SYM'nin iyi bir imajı var, buna leke sürmek istemiyorlar çünkü...
Bu da biz kullanıcılara yarıyor zaten.![]()
mertdg' Alıntı:ahhaha tamam ya sen oldun ...ne renk alcan? siyah al bence.....ehehhe
mertdg' Alıntı:evet yaa amortisörlerin yağ oranını değiştirdik satandart fabrikada 75 cc yağ koyuyorlar..ben 100 cc yaptırdım sağ olsun tamer halletti....
tekrar gidicem bu hafta zenon far yapıcam birde sinyal flaşörü bozuldu fabrikadan bekliyorum....
VOYAGER' Alıntı:neden yag degıstırme ıhtıyacı duydun ? yumusak mı dusuyordu yoksa sert mı ? faydası oldumu ? amortısor ayarları bana bıraz sert gıbı gelıyor . su anda orta sertlıkte ayarlanmıs durumda.
ayrıca xenon farları takınca netıceyı bıldırısen sevınırım.
Bu soruya cevabi olan varsa cok memnun olurumDr_Hook' Alıntı:Benim bir takintim var, SYM MIO 100 umun transmisyon (diferansiyel olamayacagina gore, hani su arka tekere yakin olan) yagini ne zaman ve nasil degistirmeliyim, bunu kendim yapmak istiyorum da.
Selamlar
mertdg' Alıntı:önümüsdeki hafta şunları yapmaa karar verdim;
- xenon far
- K&N filitre açık tip
- Egzozst susturucu (performans)
- 4 tırnaklı buji
- 2 adet michelen lastik
- yaptıktan sonra gidip HP sini ölçtürcem
benle gelmek isteyen var mı? bide bunlar hk da düşünceleriniz pls...