Bugün fiddle 125 i görmek için galeriye gittim. Görüntü olarak gerçekten güzel ama hareketli aksamlar konusunda okadar çok şüphelerim varki. Bu motoru eşimle birlikte kullanmak istiyoruz.Tabii benim artçım olacak kendisi. 2 kişi olarak bu motorun performansını çok merak ediyorum. 3700 TL param var ve eğer aklıma yatarsa bu motoru alabilirim. Arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa, kullanalardan daha fazla bilgi alabilirsem çok sevinirim.
Saygılarımla.
2 ay önce fidlle II aldım ve kullanıyorum. şu anda yaklaşık 300 km.de daha rodaj aşamasında olmasına rağmen sadece denemek için 1 dk. kadar bile sürmeyen bir tam gaz yaptım rahatlıkla 100 km.yi gördü. eşimle 2 kişi de kullanıyorum çekişinde sağlamlığın da hiç bir problem yok. yakıtı yeni motor olmasına rağmen muadillerinden daha düşük. karbüratörü japon malı.
işçilik, malzeme kalitesi ve sağlamlık gerçekten iyi. sadece tüm tawian motorlarda olduğu gibi sele biraz yüksek ve ön amörtisör biraz sert, kullanınca biraz daha yumusayacaktır diye düşünüyorum. bir de aynalar çok kaliteli olmasına rağmen yuvarlak olduğu için arka görüş konusunda (ben arkayı geniş açılı olarak görmek istediğim için) biraz sıkıntı yaşıyorum, sen de aynı şeyi yaşarsan onu da 2 adet ayna ile çözebilirsin.
daha önce de kymco active 125, agility 125 ve süper 8 alıp kullanıp sattım. arkadaşıma agility city aldım onu da kullanıyorum. kullanım ve sele oturma pozisyonu ve rahatlığı olarak kymco lardan daha iyi.
malzeme kalitesi olarak aglity city ile aynı ve fazlası ile tatminkar. marş, korna, sinyal, far anahtarları kymco ile aynı.
bu motor (sym ile motoran firmasının anlaşma yapıp ortak olmasından sonra ki oldular.) motoran firmasında imal edilip avrupa buradan ihraç edileceği konusunda anlaşmışlardı sanırım. durum böyle olursa parça yönünden de bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
fidle II yi hiç düşünmeden tavsiye ederim.bu motor hakkında ne tür bilgi istersen elimden geldiği kadar yardımcı olurum. fiat olanrak ne dediler bilmiyoırum ama ben ötv indiriminden önce çok daha ucuza almıştım.
Sanırım fiddle 125 kullanan henüz kimse yok. Demekki aldığım zaman ilk yorumları ben yazacağım.
Saygılarımla.
forumda motoru alınca ben yorum yazmıştım, ya aratmamışsın ya da bulamamışsın. neyse yukarıya tekrar yazdım.