gectıgımız cuma gunu etiler korlas'ta yag degısım yaptırdım.
genel kontrol dahı yapmadılar. 70.00 TL fıyat ne dıyorsunuz? bana pek bı fazlaymıs gıbı geldı.
Arkadaşlar, vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.
Yenisahra'da Motomarket Serdal ustaya çanta demiri taktırmıştım.Demek ki tekrar yolumuz düşecek oralara.
Enkısa zamanda sizin gibi yardımsever dostlarla yüzyüze karşılaşmak , görüşmek üzere...
Taylan & Sema GÖKÇE
genel kontrol dahı yapmadılar. 70.00 TL fıyat ne dıyorsunuz? bana pek bı fazlaymıs gıbı geldı.
Arkadaşlar herkese merhaba.benim gts 2006 model 19000 bin oldu.Şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.Motorumu çok seviyorum,resmen aşığım.Şu anda tahrik setinde sorun var ses geliyo ve beni çok rahatsız ediyor.Kayıştada sorun var,kapağı söküp baktık,çok bol altdaki kapağa vuruyrdanda ses geliyo.Buralarda bu parçalardan satan yer yok.Getitdiririz diyorlar.Lütfen bana yardımcı olun tahrik setindeki bilyaların tamiri falan mümkünmü acaba.
Beyler anlasılan şu kı bir cogumuz SYM' den memnun fakat servıs ağından yeterı kadar memnun degıl!
Ve bır cogunuzun soyledıgı kadarıyla bu işin en klas noktası Altan motor
peki Avrupa yakasında yokmudur bir sevıs olayı?
Korlasa kendım gıttım memnunıyetsızlıgı yaşadım tekayda kezaa yaşıyan arkadaşlar var okudugum kadarıyla.
SYM daha garantı dahılınde ama yalan olucak sanırım bu garantı olayı