- Konu Yazar
Merhaba,
2006 Eylül trafik çıkışlı, 12000 kmdeki Siyah SYM Joyride200 'ümü satıyorum.
Tüm bakımları eksiksiz "Altan Motor" da yaptırıldı ve başka hiçbir ustanın eli değmedi. İsteyen Altan Motor'dan Tamer&Taner kardeşlerden teyit ettirebilir.
2007 yılında orjinal lastikler Metzeler Lastik ile değiştirildi, Xenon Far + Alarm takıldı (Altan motorda).
Bunlara ek olarak bir de Xena alarmlı Disk Kilidi de vereceğim.
Motoru işe gitmek için kullandım. Hiç kaza veya devirme olmadı. Çizik dahi yok.
Yaklaşık 2 senedir pek kullanma fırsatım olmadı, bekleme yüzünden Akü bitti yenisini aldım taktım ama onu da koruyamadım. Ayak marşı olduğundan akü bitsede sorunsuz çalıştırılabiliyor.
Motorum çok temizdir ve severek kullanıyorum ancak çocuk sahibi olduktan sonra araba ihtiyacı sebebiyle satmak zorundayım.
Fiyat olarak 3900 TL istiyorum. Pazarlık yapmayınız, son fiyatı yazdım.
Saygılarımla.
2006 Eylül trafik çıkışlı, 12000 kmdeki Siyah SYM Joyride200 'ümü satıyorum.
Tüm bakımları eksiksiz "Altan Motor" da yaptırıldı ve başka hiçbir ustanın eli değmedi. İsteyen Altan Motor'dan Tamer&Taner kardeşlerden teyit ettirebilir.
2007 yılında orjinal lastikler Metzeler Lastik ile değiştirildi, Xenon Far + Alarm takıldı (Altan motorda).
Bunlara ek olarak bir de Xena alarmlı Disk Kilidi de vereceğim.
Motoru işe gitmek için kullandım. Hiç kaza veya devirme olmadı. Çizik dahi yok.
Yaklaşık 2 senedir pek kullanma fırsatım olmadı, bekleme yüzünden Akü bitti yenisini aldım taktım ama onu da koruyamadım. Ayak marşı olduğundan akü bitsede sorunsuz çalıştırılabiliyor.
Motorum çok temizdir ve severek kullanıyorum ancak çocuk sahibi olduktan sonra araba ihtiyacı sebebiyle satmak zorundayım.
Fiyat olarak 3900 TL istiyorum. Pazarlık yapmayınız, son fiyatı yazdım.
Saygılarımla.