Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

feyzullah4 arkadaşım motor çalışır durumdayken yag kontrol yerinin açık oldugu zaman duman atması normalmiş ben yapamadım tırsdım ama benim motorcu öyle dedi ona çok güvenirim sitesinden tel. alıp sende sorabilirsin
http://motodrom.com.tr/?sayfa=detay&id=309

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

koray usta

yaaa arkadaslar ben motoruma alarm taktırmayı düsünüyorum ne dersiniz motoru bir yere bırakıp gitmeye tırsıyorum motoru bir kere kamyonete yükledik 2 kisi cok rahat yükleniyor alarm icinde motora zarar veriyor diyoralar beynini felan yakıyormus diye sizde varmı alarm. arastırdım alarmları otocode icin cok kaliteli diyorlar cok fazla özelligi yok ama en azından cin degil ama fiyatı 163 lira montaj dahilmis!!!! cin mallarının özellikleri cok hemde 40-50 lira arasında cin taktırsam mı ki ???

birsey daha soracagım gecenlerde izmite fuara gittik arkadasla 170 km yol yaptık motorla 30 liralık benzin yedi ben 75 kiloyum arkadasım 115 kilo sizce normalmi bu kadar yemesi 1 km 0.176 lira yedi cok degilmi sizce??? benzini azaltamak icin ne yapmalıyım hava filitresi yeni degisti...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------

countugur tesekkür ederim arkadasım sordugun icin sen ögrendiysen tamam sormaya gerek yok daha :)))

feyzullah4 arkadaşım benim abiide:)105, arkadaşım 75,80 civarı ikisinde bile baya farkediyor birde dur kalk yapılırsa çok yaktıgına şahit oldum evin yolunu uzatıyorum daha rahat yoldan gidiyorum trafige girip dur kalk yapmamak için:)(castrol) ben motor yagı, difr.yagı degiştirnce baya motor rahatladı fazla zorlanmıyor onun için heralde az yakmaya başladı..

not: ama en önemlisi benzin alınan yer olsa gerek daha önce total. petrolofisi.opetten vs.. karışık alıyordum hemen bitiyordu. bp den almaya başlayalı baya bir yavaş düşmeye başladı kademeler fark edilir derecede..

Yarın sabah Altan kardeşlere götürüp tepeden tırnağa bakıma sokuyorum makineyi. Son bakımı üstünden 4000 km geçti. yağ, hava filitresi, buji değişecek. Kalkışlarda hafif titreme yapıyor, sanırım debriyaj tası zımparalanacak. Bakalım ne tutacak...

gökayugur neler yaptıgını bide ayrı ayrı fiyatını yazarsan cok makbule gecer en azından ne kadar degisiyor diye bilgi ediniriz... :)

arkadaşlar benim benzin kapagı fazla güzel görünmüyordu böyle yaptım artan parçalarıylada ayaklık yaptım resmi göstere bilirsem tabii:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------

http://www.facebook.com/editalbum.p...lash=1#!/photo.php?pid=31464810&id=1099573186

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------

buraya resmi nasıl koyabilirim :)

Son düzenleme:
cantr arkadaşım joyride200 yeni kasa motorun çok güzelmiş güle güle kullan fiyatları beni aşar şu işlerin durgun oldugu zamanlarda yoksa talip olabilirdim :)

arkadaşlar motorumu satıyorum isteyen dileyen arkadaşınız varsa yönlendirirseniz sevinirim.

ilanı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...evo-200i-7000km-de-bakimli-givi-cantali/detay

kısaca bilgi veriyim :
2010 model enjeksiyonlu gri renkte
7200km de şu anda, garantisi devam ediyor. bakımlı...
latsikleri metzeler,
givi çantası var üstünde,
ayrıca kış için diz örtüsüde vericem yanında.

şimdiden teşekkürler

sattım motoru... teşekkürler... :bounce:

slm kerkeze :)herkezin keyfi yerinde bir sorunları yok herhalde ses seda yok buralarda:)

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum joyride200 kilometre sayacı veya dişlisi (çarkı) ön teker göbeginde kiliometre ölçerin dişlisi:) lazım bana Atatürk oto sanayide sordum var ama benim motora uygun olanı yok bazı markaların dişlisi uyuyormuş hangi modellerin uydugunu bilen varmı acaba? 4,5 servide sordum bulamadım sipariş ettirmek gerekiyormuş uyan markayı veya orjinal satan srevisi bilen varsa haberdar ederse sevinirim....
tabiki istanbul içi avrupa yakası olursa sevinirim anadolu yakasıda farketmez:)

Merhaba Arkadaşlar,
uzun bir aradan sonra tekrar foruma uğruyorum, ara sıra takip ediyorum ama motoru kullanmak nasip olmuyor ne yazıkki. 2007 Kasım dan beri yatan motorumu satılığa çıkarıyorum. 2006 Eylül de almıştım.
Renk : Siyah
KM : 11.000
Lastik : Metzeler
Far : Xenon
Güvenlik : Alarm + Xena Disk Kilidi + Motosiklet Örtüsü Hediye
Bakımlar : Tüm bakımlar Altan Motor da yapıldı. Hatta son 10 bin bakımından beri hiç kullanılmadı.
Kaza : Yok, devrilmedi bile.
Tek eksiği, kullanılmadığı için aküsü bitik, ancak ayak marşı ile tek seferde çalışıyor, yani acil bir eksiklik değil.

Fiyat olarak 3.600 istiyorum. Acil ulaşmak isteyenler için GSM : 0535 655 65 45
Bu fiyata böyle bakımlı ve dolu bir başka makina alamazsınız.

Saygılar, sevgiler.

Kenan

her iki tarafada hayırlı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------

atlas aramızdan ayrıldıgına üzüldüm :(

eğer arkadaş almassa ben almayı istiyorum. Saygılar..
Kısmet değilmiş elronds, sen bu mesajı yazdıktan yarım saat sonra biz Noter işlemlerini halletmiştik.

her iki tarafada hayırlı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------

atlas aramızdan ayrıldıgına üzüldüm :(

Teşekkür ederim feyzullah, alan arkadaş karlı bir alışveriş yaptı, inşallah hayrını da görür. Motoru mecburiyetten sattık ama gönlümüz hala bu camiada.

Herkesin Ramazan ayını kutlarım, bu ay sabır ve hoşgörü ayıdır ama sıcaklar ve açlık trafikte iyi sonuçlar doğurmuyor, daha dikkatli olun.

Saygılar, sevgiler.

Kenan

slm 2 gün sonra 2007 model 2.el 200 evo alıyorum, agility city sattım 125 yükseltmek için umarım memnun kalırım yorumları bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar