SYM'yı ciddi ciddi düşüyordum ama o ne öyle? 1000 TL.ye ekzos.r:
ne sandın abi
SYM'yı ciddi ciddi düşüyordum ama o ne öyle? 1000 TL.ye ekzos.r:
schnell hos geldin arkadasım hayırlı olsun. jazzyilker benimde egsoz ihtiyacım var ben egsoz iciin adamla irtibata gectim korumalık biraz ezikmis istersen sende gec irtibata belki tek tek satmaya bilir ikimiz birlikte alalım istersen korumalık senin olur egsoz benim olur benim eski egsozun korumalıgını takarım ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
benim motor elektirikten calısmıyorayaklada ben calıstıramıyorum basıyorum basıyorum calısmıyor
selahattin abi diye biri var burda o calıstırmıstı ayaktan
ehliyet mayısın sonuna dogru alıyorum adapazarına götürecem motoru burda actırmak istemiyorum insallah fazla pahalı tutmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
bilen varsa bide bana yardımcı olursanız sevinirimyine bu sayfada motorun derdini anlattım
![]()
km telini hallettik arkadaşlar.başka bir modelin km telini biraz kes yappıştırla hallettik.bu arada kafa grenajını sökmeyi de öğrendim ihtiyacı olana yardım ederim
[/COLOR]benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim![]()
[/COLOR]Arkadaşlar öncam siperliğini nasıl temin edebilirim, yaptıra bileceğimiz bir yer varmı,bu konuda bilgisi olan arkadaş paylaşım yapabilirmi.
tşk.
schnell16 burada bir motosiklet tamircisine gittim bizim tele benzer birkaç örnek vardı boyu en yakın olanı seçtik(kısa olmayacak) benim km telinin içinden geçtiği hortum tıkalıydı. kopan tel tıkamış içini.hortumu tekerleğe giren tarafından kestik teli geçirdik haliyle tel uzun olduğu için kesilen yerde bir parmak kadar boşluk kaldı. orayı da bantladık bir iki plastik kelepçe falan hallettik. telin hangi markaya uyduğunu bilmiyorum.
schnell16 ne yaptın alan sensin galiba egsoz koruma demirini felan adam satmıs koruma demirinideeger sensen hayırlı olur insallah
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni ikinci el joyride 200 aldım kullanma klavuzu nerden temin edebilirim tşk
bende var ama ingilizce nette bulmustum
mail adresini verirsen yollarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
veya rapide atayım sizde oradan indirirsiniz isteyen herkezde indirsin iste
http://rapidshare.com/files/382341421/sym_joyride.PDF.html