sym kullanıcı arkadaşlara bir sorum olacak
işyerimdeki öğretmen arkadaşım 2 km lik mesafeye gidip gelmekte ve akü henüz 6. ayında iflas etmiş durumda. servis öyle söylemiş,kısa mesafede kendini doldurmuyormuş doğrumudur?
birde sym de kullanılan akünün marka modeli nedir?
zira bu arkadaşa motoru teslim ederken dışarıdan bir akü takmışlar bu mümkünmüdür?
teşekkürler:cat:
slm ben 12/8 lik bakımsız gema marka bir akü aldım bayağı memnunum tavsiye ederim orjinalleri 165 ytl ben 65 ytl ye aldım ve bayağı kaliteli
salı pazarında kadir ustayı bilen varsa ondan temin edebilirler kesinlikle memnun kalacaksınız zaten usta nasıl kullanman gerektiğini söylüyor 2 sene de garantili
ayrıca hız konusuna gelince tek kişi 140 ı gördüm ama rüzgar bayağı etkiliyor kış ayında : )
arkadaşlar fakat yakıt konusuna gelince 20 ytl lik benzinle 145 km gidiyorum buda km de 150 bin lira demek yakıtı nasıl düşürebilirim motoru fazla agresif kullanmıyorum hızı sadece deneme amaçlı yaptım 1 kereliğine :S
selamlar arkadaşlar sym ler güzel motor ,gts ile 130 zar zor kendini 4 e bölerek yapıyorum siz nasıl 170cc makina ile 140 yapıyorsunuz??
250 likle fark ilk kalkışın joyride da hızlı olması ama nefesi kesilir ,sonuçta 200cc bile değil.göstergede emitasyon var.motor on dergisinin ocak sayısını inceleyin 400cc segmentindeki tüm maxi.scooterlar inceleniyoren kralı gerçekte 152.3km/s yapıyor ama göstergesi 170 diyor.
Bilginize ,slm /syg.
slm bugün motorum ilk defa su kaynattı sebebi ne olabilir suyu tam olarak dolu ve fan hararet ancak 3. kademede çalışmaya başladıgenelde trafik yoğun iken gösterge yükseliyor bu mevsimde bu hararet olursa yaz sıcağında motoru yoldan toplamayalım :S lütfen bilgi