slm. sonunda getirtebildim motorumu. taaa sivastan trenle 14,5 ytl ye geldi :queen: ilk gün izlenmlerim tek kelimeyle mükemmel.benim çok fazla motor tecrübem yoktu tek tük şu küçük çin mallarına binmiştim.1-2 haftadır bir arkadaşımın çelik martian-150 motoruna bnyordum. bu iki motor arasında dağlar kadar fark var. abartmıyorum işçilik performans,koltuk altı bagaj inanılmaz. çok doğru bir karar vermişim
sevgili mufeilyu ben motoru genelde işe gidip gelmek için kullanıcam. lojmanda oturuyorum işe uzaklığım 2-3 km.şehirde küçük gezintiler.eğer ekip bulursam nadirende uzun seyehatler(çevre illere) bu joyride bunların hepsini kotarır. bu evo dediğin gts250 sanırım.ikisini kıyaslamak biraz yanlış olabilir.her ikiside vereceğin parayı hak edecektir.amacım ne?/nekadar param var? çözüm burada bence. benim param olsa majesty400 almak isterim ama bu motor biraz önce saydığım amaca biraz fazla değil mi?
merhaba arkadaşlar.3000 tl ye 2007 7000km de joyride 200 mü alayım yoksa 2100 kmde 2009 evo mu alayım tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var ve bu iş yarın bitecek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.bilen arkadaşlar karşılaştırma yaparsa çok sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------
pardon evo da 5300 tl yazmayı unutmuşum
sevgili mufeilyu ben motoru genelde işe gidip gelmek için kullanıcam. lojmanda oturuyorum işe uzaklığım 2-3 km.şehirde küçük gezintiler.eğer ekip bulursam nadirende uzun seyehatler(çevre illere) bu joyride bunların hepsini kotarır. bu evo dediğin gts250 sanırım.ikisini kıyaslamak biraz yanlış olabilir.her ikiside vereceğin parayı hak edecektir.amacım ne?/nekadar param var? çözüm burada bence. benim param olsa majesty400 almak isterim ama bu motor biraz önce saydığım amaca biraz fazla değil mi?